menu

  Blog

  Leuke en handige reisverhalen, cruisereis tips en tricks, vakantie aanbiedingen en nieuwsberichten. Alles wat je wil weten over cruise vakanties!

  12 juli 2018
  Willem
  41

  De Caribbean is al jaren een geliefde vakantiebestemming. Er zijn vele mooie cruise routes door het Caribisch gebied. Nu is je kans om een goedkope Caribbean cruise te maken. Cruisereizen.nl heeft tot en met 15 juli 2018 een mooie actie, waarbij je tot 70% korting krijgt op een Caribbean cruise. Zo cruise je al 4 dagen door de Bahamas, vanaf € 259,-!

  Bekijk aanbod Cruisereizen.nl

  30 november 2017
  Willem
  382

  Ultiem genieten van de Feestdagen! Nog even en de feestdagen staan weer voor de deur, Kerst en Oud&Nieuw. Dit is de periode van het jaar om een gezellige tijd met de familie door te brengen. En waar brengt men nu die quality time met de familie het beste door? Op een cruiseschip uiteraard. En er zijn heerlijke kerstcruises naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Maak een riviercruise naar de Kerstmarkten in Duitsland, of een kerstcruise naar de Canarische Eilanden of misschien wel naar Dubai.

  Boek nu uw kerstcruise 

  31 augustus 2017
  Willem
  719

  Wat is er nu mooier, dan een heerlijke ontspannende cruise al te beginnen in Nederland. Nederland heeft drie Cruisehavens, Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden. Deze havens zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Geen vliegreis en hotel vooraf, maar direct inschepen en u kunt meteen genieten van uw wel verdiende cruisevakantie. Vanuit Nederland vertrekken de cruiseschepen naar allerlei prachtige gebieden en bestemmingen over de gehele wereld.

  Boek nu een cruise met vertrek uit Nederland

  31 augustus 2017
  Emiel
  446

  Heerlijk cruises naar uw favoriete cruise bestemming en van echt alle gemakken voorzien zijn? Dat kan! De Amerikaanse rederij Norwegian Cruise Line heeft sinds 2017 een nieuw concept in gebruik genomen. Premium All Inclusive Cruise. De cruisereizen waren bij Norwegian Cruise Line altijd al goed geregeld en de Service aan boord en van de rederij was al van een hoog niveau en sinds dit jaar heeft Norwegian Cruise Line de lat nog een stukje hoger gelegd.

  Boek nu een Premium All Inclusive Cruise

  30 juli 2017
  Willem
  479

  De sfeervolle winterperiode is een heerlijke periode voor een cruise met de feestdagen. Geniet van de kerstsfeer tijdens een kerstmarktcruise voorafgaand aan de feestdagen en bezoek de gezellige kerstmarkten van Duitsland. Boek een heerlijke kerstcruise en geniet van de feestdagen terwijl u prachtige steden bezoekt. Ontspan en geniet van uw cruise vakantie terwijl u door de gastvrije bemanning van uw cruiseschip in de watten wordt gelegd.  Een kerstcruise is een heerlijk romantische cruise vakantie om nooit te vergeten. 

  Bekijk alle kerstcruises

  20 juni 2017
  Emiel
  836

  Cruise aanbieding Noorse Fjorden! Nu bij Kras een Cruise met het wonderlijke cruiseschip Costa Magica****, naar Noorwegen vanaf slechts € 699,- voor 10 dagen. Verzorging op basis van volpension. Vertrek op 30 augustus. Route: Amsterdam - Bergen - Olden - Andalsnes - Geiranger - (Hellysylt) - Stavanger - Bremerhaven - Amsterdam.

  Nu 10 dagen voor maar € 699,- p.p.

  20 juni 2017
  Emiel
  516

  We hebben een geweldige cruise aanbieding naar de Noorse Fjorden, een razend populaire bestemming! Bekijk deze cruise actie vandaag nog en profiteer mee! 8 Daagse Noorse Fjorden Cruise vanaf Nederland. Vanuit Amsterdam langs Oslo, Kristiansand, Flam en Stavanger. Tijdelijk actietarief: vanaf €798 i.p.v. €1.298,- (40% korting).

  Nu 8 dagen voor maar € 798,- p.p.

  27 februari 2017
  Willem
  2241

  Hoeveel kost een cruise vakantie? Bij vele reisaanbieders zijn er extra kosten bovenop de vermelde cruiseprijs. Alle kosten zitten dus vaak niet in de opgegeven reissom verwerkt. Bijkomende extra kosten bij een cruisereis zijn vaak in de vorm van een verplichte fooi aan boord, een optioneel drankenpakket en een noodzakelijk vliegticket. Voor cruises in bijvoorbeeld Azië of de Caribbean moet u ook nog een verplichte hotelovernachting boeken in de stad van de vertrekhaven. Zo bent u zeker dat u de boot niet mist! De uiteindelijke prijs welke u betaald voor een cruise kan wel eens het dubbele zijn van de in eerste instantie opgegeven reissom. Lees hier meer over alle mogelijke bijkomende kosten...

  18 april 2017
  Willem
  798

  De boel de boel laten en lekker op vakantie met Kerst? U heeft gelijk! Een van de leukste manieren om ontspannen, makkelijk en volop te genieten van de feestdagen, is tijdens een kerstcruise. U wordt compleet in de watten gelegd door de gastvrije bemanning en u hoeft alleen nog maar lekker van uw welverdiende vakantie te genieten. Oh ja, en van de leukste plekjes waar u aanmeert natuurlijk.

  Bekijk alle kerstcruises

  24 januari 2017
  Willem
  860

  Romantische kerstcruise 7 dagen Rijn, Moezel en prachtige Duitse steden al vanaf €575,- p.p.! Inclusief: ✔ Entertainment ✔ Kerstdiner op 25 december

  Duitsland is het land van de kerstmarkten. Al vroeg in de winter leeft men hier naar de kerstperiode toe. Overal in het land worden er gezellige en sfeervolle kerstmarkten georganiseerd. Een romantische Rijncruise is een heerlijke manier om deze kerst optimaal te genieten van de typische Duitse kerstsfeer. De kerstcruise is iedere jaar één van de populairste cruises. Reden voor Peter Langhout Cruises om met een vroeg boek actie te komen. 

  Pagina 1 van 2