Singles Cruise Middellandse Zee

  
Singles Cruise Middellandse Zee

  In samenwerking met Norwegian Cruise Line biedt Kras in deze zomer en het najaar een fantastische 8-daagse singles cruise op de Middellandse zee. Bent u vrijgezel, wilt u ontspannen in het middellandse zee gebied en mensen ontmoeten, dan is dit de reis voor u. 

  De charmes van Italië, Frankrijk en Spanje

  Uw singles cruise voert u langs de mooiste steden van Italië. Er zijn excursies naar Napels, Rome, Florence en Pisa. De beeldschone omgeving, de bezienswaardigheden en het prachtige weer, zorgen ervoor dat Italië een en al romantiek uitstraalt. Ideaal voor een singles reis. In Frankrijk wordt aangelegd in de exclusieve stad Cannes. Hier komt de Jetset vanuit de hele wereld. Wie weet, welke beroemdheid u hier tegen het lijf loopt. Wilt u nog even buurten in Monaco of Nice, ook dit is mogelijk. Vanuit Cannes voert de reis naar Palma de Mallorca. Op het eiland zijn diverse excursies mogelijk.

  Bekijk de singels CRUISE AANBIEDING!

  Solo cruisen op de Norwegian Epic

  Op de Norwegian Epic heeft Norwegian Cruise Line voor het eerst haar concept Solo-cruisen gelanceerd. Op het schip kunnen 4200 gasten hun vakantie doorbrengen. Om er voor te zorgen dat u niet tussen alle gasten naar andere singles hoeft te zoeken, is er een speciale singles sectie. U verblijft tijdens de cruise in een Single Studio op een exclusief deel van de Norwegian Epic. De single studio's liggen rond de 2 verdiepingen tellende Studio Lounge. Ook deze is alleen toegankelijk voor passagiers welke in een single studio verblijven. De Lounge is de perfecte ontmoetingsplaats voor singles!

  Update: maandag, 15 februari 2016
  Emiel
  1794
  Gepubliceerd op zondag, 31 mei 2015

  Reviews Singles Cruise Middellandse Zee

  (0 beoordelingen)