menu

  Nieuwsberichten

  Cruisevakantie nieuwsberichten en hot-items. Recente berichten en blog posts. Voor een heerlijke cruisereis naar de beste bestemmingen.

  30 november 2017
  Willem
  389

  Ultiem genieten van de Feestdagen! Nog even en de feestdagen staan weer voor de deur, Kerst en Oud&Nieuw. Dit is de periode van het jaar om een gezellige tijd met de familie door te brengen. En waar brengt men nu die quality time met de familie het beste door? Op een cruiseschip uiteraard. En er zijn heerlijke kerstcruises naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Maak een riviercruise naar de Kerstmarkten in Duitsland, of een kerstcruise naar de Canarische Eilanden of misschien wel naar Dubai.

  Boek nu uw kerstcruise 

  31 augustus 2017
  Willem
  739

  Wat is er nu mooier, dan een heerlijke ontspannende cruise al te beginnen in Nederland. Nederland heeft drie Cruisehavens, Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden. Deze havens zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Geen vliegreis en hotel vooraf, maar direct inschepen en u kunt meteen genieten van uw wel verdiende cruisevakantie. Vanuit Nederland vertrekken de cruiseschepen naar allerlei prachtige gebieden en bestemmingen over de gehele wereld.

  Boek nu een cruise met vertrek uit Nederland

  30 juli 2017
  Willem
  487

  De sfeervolle winterperiode is een heerlijke periode voor een cruise met de feestdagen. Geniet van de kerstsfeer tijdens een kerstmarktcruise voorafgaand aan de feestdagen en bezoek de gezellige kerstmarkten van Duitsland. Boek een heerlijke kerstcruise en geniet van de feestdagen terwijl u prachtige steden bezoekt. Ontspan en geniet van uw cruise vakantie terwijl u door de gastvrije bemanning van uw cruiseschip in de watten wordt gelegd.  Een kerstcruise is een heerlijk romantische cruise vakantie om nooit te vergeten. 

  Bekijk alle kerstcruises

  15 februari 2016
  Emiel
  1795

  In samenwerking met Norwegian Cruise Line biedt Kras in deze zomer en het najaar een fantastische 8-daagse singles cruise op de Middellandse zee. Bent u vrijgezel, wilt u ontspannen in het middellandse zee gebied en mensen ontmoeten, dan is dit de reis voor u. 

  21 februari 2016
  Emiel
  1932

  Dansschool Salsero Mboka & Cumlaude Travel organiseren samen een prachtig verzorgde Latin Cruise reis. Dit jaar is alweer het derde jaargang Salsa reizen naar de zonnigste bestemmingen van de dansschool. Waan je ook in de tropische latin sferen op het prachtige cruiseschip MSC Divina in deze 7 zwoele nachten durende Caribbean Latin Cruise.
  Prijs vanaf € 580,- p/p

  23 april 2015
  Emiel
  1901

  Het was een belangrijke dag voor alle cruise fans, want het meest besproken cruiseschip is afgevaren uit de haven van New York. Na bijna een week van introductie evenementen heeft het nieuwe vlaggenschip uit de Quantum klasse van Royal Caribbean International de haven verlaten. De Quantum of the Seas is vertrokken op 18 november 2014 uit Cape Liberty Cruise Port.