Cruise Caribbean


Cruise Caribbean

Eilandhoppen met een cruiseschip Caribische eilanden 

Wanneer u niet alleen wilt ontspannen en genieten van het heerlijke weer in het Caribisch gebied, maar u wilt er ook een zo groot mogelijk deel van zien, dan is een Grand Caribbean Cruise iets voor u. Met een Caribbean Cruise kunt u bijna alle landen, via één van de vele routes door het gebied, bezoeken. Zoveel verschillende culturen onder dezelfde zon. Dit is één van de vele redenen, waarom de Caribbean een fantastische cruisetravel bestemming is.

Ontspanning en inspanning in de Caribbean

De verschillende locaties in het Caribisch gebied bieden u de allerlei mogelijkheden om u te ontspannen. Zonnen op prachtige zanden, zwemmen, snorkelen en duiken, maar daarnaast zijn er nog vele activiteiten waar u aan kunt deelnemen. Diepzee vissen, parasailen, surfen, paardrijden, wandelen. Tijdens de vele verschillende excursies is altijd voor iedereen iets om van te genieten.

Regel tijdig uw reisdocumenten voor uw Caribbean cruise

Tijdens uw Grand Caribbean cruise doet u verschillende landen aan. Voor sommige landen bent u specifieke reisdocumenten nodig. Zo heeft u voor de Verenigde Staten een ESTA reisvergunning nodig en heeft u voor Cuba een Visum nodig. 

Havens tijdens cruises door de Caribbean

In de Caribbean liggen verschillende landen en gebieden, die u kunt bezoeken tijdens een Caribbean Cruise zoals, De Antillen, Bahamas, Barbados, de Cayman eilanden, Cuba, De Dominicaanse Republiek, Jamaica, Mexico, Panama, Venezuela,  De Verenigde Staten en nog vele andere. Wij geven iets meer informatie over de bekendste landen.

De Antillen

Antillen

De Nederlandse Antillen, heeft met Oranjestad op Aruba, en Willemstad  op Curaçao, populaire havens in het Caribische gebied. Beide steden hebben verschillende bezienswaardigheden en mogelijkheden om even gezellig te winkelen of een terrasje te pakken. Uiteraard kunt u ook meer van de eilanden zien tijdens een excursie of kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten op en om de eilanden, zoals de diverse watersporten.

Cuba

Cuba

Bekend van de Salsa en de Rumba en de typische Cubaanse muziek, is Cuba een land waar men een sterk geromantiseerd beeld van heeft. Maar Cuba is meer dan dans, muziek, oude Amerikaanse auto’s en sigaren. Wanneer u een cruise boekt, welke in Cuba stopt, maakt u dan van de gelegenheid om kennis te maken met dit prachtige land en haar inwoners. Cuba kent drie havensteden waaronder Hoofdstad Havana, Cienfuegos en Santiago de Cuba. Daarnaast kan er nog op meerdere Cubaanse Keys gestopt worden.

 

Dominicaanse republiek

Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek ligt op het oostelijke deel van het eiland Hispaniola, dat zij deelt met Haïti. Hoofdstad Santa Domingo is zeker de moeite waard om te ontdekken. Ook de rest van het land heeft zeker zo haar bezienswaardigheden en charmes. De dans Merengue kent haar oorsprong in de Dominicaanse Republiek.

Jamaica

Jamaica

Als er een land in het Caribisch gebied is, waar men weet hoe te ontspannen, dan is het Jamaica. Het land van de Reggea en ontspannen rustige manier van leven. Op en om het eiland zijn diverse nationale parken. Hieronder bevinden zich ook meerdere koraalriffen. Op het eiland worden veel verschillende tours aangeboden, voor verschillende activiteiten. Van zwemmen met dolfijnen tot riverraften of wandelingen door natuurgebieden.

 

Mexico

Mexico

Niet alleen ligt Mexico aan de Golf van Mexico, het schiereiland Yucatan in het zuiden, grenst ook aan de Caribische zee. Hier zijn de toeristische trekpleisters Cancun en Cozumel te vinden. De stad Cancun trekt jaarlijks goed drie miljoen toeristen, alle faciliteiten voor de toeristen zijn dan ook aanwezig. Of u nu wil bij bruinen op het strand of wilt gaan shoppen of bezienswaardigheden bekijken of van het uitgaansleven wil genieten, in Cancun kan het allemaal.

Iets ten zuiden van Cancun ligt voor de kust van Mexico het eiland Cozumel. Hierop ligt de havenstad San Miguel. Het eiland is het grootste eiland van Mexico en voornamelijk populair bij toeristen om dat men hier fantastisch kan duiken en snorkelen. Hiervoor worden dan ook volop arrangementen aangeboden.

 

Reviews Cruise Caribbean

(0 beoordelingen)

Cruise vakantie aanbieders