Norwegian Cruise Line
Premium All Inclusive
al vanaf €429,- p.p.

Heerlijk cruises naar uw favoriete cruise bestemming en van echt alle gemakken voorzien zijn? Dat kan! De Amerikaanse rederij Norwegian Cruise Line heeft sinds 2017 een nieuw concept in gebruik genomen. Premium . De waren bij Norwegian Cruise Line altijd al goed geregeld en de Service aan boord en van de rederij was al van een hoog niveau en sinds dit jaar heeft Norwegian Cruise Line de lat nog een stukje hoger gelegd.

Vakantiedeal

(tijdelijke actieperiode)

al vanaf €429,- p.p.

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Norwegian Cruise Line Premium All Inclusive Cruises

Het concept voor Premium was eerder al in andere landen om ons heen geïntroduceerd, en nu is het dus ook in Nederland beschikbaar. Maar wat houdt Premium All Inclusive nu in? In het kort gezegd, zijn er minder bijkomende kosten bij uw cruise.

Wanneer u een cruise boekt, dan kunt u al van veel van de faciliteiten aan boord gebruik maken. Echter, wanneer u meer luxe, comfort of gemak wilt, dan worden er aanvullende kosten in rekening gebracht. Wanneer u een Premium boekt, dan zijn die extra aanvullende kosten niet aanwezig. U krijgt de beschikking over meer luxe, comfort en gemak tijdens uw reis. De kosten hiervoor zitten al in uw reissom, dit zorgt er voor dat u geen extra kosten heeft tijdens uw vakantie.

Wat krijg ik bij een Premium All Inclusive Cruise

Het Premium packet bestaat uit de volgende extra’s
Fooien, Drankenpakket inclusief een selectie alcoholische dranken, frisdranken, onbeperkt sap en water, specialiteiten koffie per maaltijd en een fles water per persoon, per hut per dag. Ook zijn de klimbanen en de theatershows bij de prijs in begrepen. Op verschillende schepen zijn ook sport en wellness faciliteiten aanwezig, evenals disco’s, nachtclubs, kidsclubs en dergelijke entertainment faciliteiten. Ook deze zijn op die schepen bij de prijs in begrepen.

Welke kosten zijn niet inbegrepen in een Premium All Inclusive Cruise

In het Premium All Inclusive Cruise pakket zijn drie kosten standaard niet meegerekend.
Excursies, WIFI en dineren in Specialiteiten Restaurants. Uiteraard is ook hier weer een uitzondering op. Boekt u een Cruise met een Haven Suite, dan zijn er een geselecteerd aantal avonden in een Specialiteiten restaurant, 250 minuten WIFI en € 100,- boordtegoed per suite bij de prijs inbegrepen.

Boek bij Norwegian Cruise Line een Premium All Inclusive Cruise naar uw favoriete bestemming en geniet van alle gemakken aan boord. Bij het boeken van deze cruise kunt u zien welke faciliteiten bij uw cruise schip beschikbaar zijn en bij de reissom zijn in begrepen.

Bon Voyage!

0
0
0
s2smodern