Carribean cruises
tot en met 15 juli 2018
Tot 70% korting!

De Caribbean is al jaren een geliefde vakantiebestemming. Er zijn vele mooie cruise routes door het Caribisch gebied. Nu is je kans om een goedkope Caribbean cruise te maken. .nl heeft tot en met 15 juli 2018 een mooie actie, waarbij je tot 70% korting krijgt op een Caribbean cruise. Zo cruise je al 4 dagen door de Bahamas, vanaf € 259,-!

Vakantiedeal

(tijdelijke actieperiode)

Tot 70% korting!

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

De kortingsactie van .nl is de ideale mogelijkheid voor een goedkope last minute cruise naar de Caribbean. Tot en met 15 juli 2018 kun je gebruik maken van deze actie. De 2e persoon krijgt 70% korting op de boeking van de cruisereis en ook de 3e en 4e persoon ontvangen nog een korting van 30%. Boek je een cruise van minimaal 7 nachten, dan krijg je ook nog een gratis beachpakket in je hut. Deze actie is alleen beschikbaar op schepen van rederij Royal Caribbean. Je bent tijdens deze cruise verzekerd van de uitstekende service tijdens een cruise op moderne luxe , zoals de Harmony of the Seas of de Oasis of the Seas.

De aanbieding van .nl geldt voor Caribbean cruises vanaf 12 juli. Je kunt dus direct al op vakantie, met een goedkope super last minute vakantie! Wil je liever later op reis? Dat kan! Cruisereizen.nl heeft goedkope Caribbean cruises beschikbaar met afvaarten tussen 12 juli en 1 december 2018. Wanneer je voor 16 juli 2018 je cruisereis boekt, kun je nog gebruik maken van deze kortingsactie.

Deze aanbieding geldt voor Caribbean cruises op verschillende routes door het Caribisch gebied. Of je nu een cruise naar Cuba, Bahamas cruise of een cruise naar de vele andere mooie vakantiebestemmingen in de Caribbean zoekt, je vindt het in het aanbod van Cruisereizen.nl.

0
0
0
s2smodern