Goedkope Caribbean cruise oktober €1319


Goedkope Caribbean cruise oktober €1319
  • Bestemming: New Orleans
  • Cruiseschip: Norwegian Breakaway
  • Classificatie: 4 sterren
  • Verzorgingstype: All inclusive
  • Vertrekdatum: zaterdag, 27 oktober 2018
  • Vakantieduur: 16 dagen
  • Beoordeling: 7,0
  • Aantal stemmen: 1
  • Actieprijs: € 1319,-

Boek deze goedkope cruise van New York naar New Orleans en reis in oktober, voor slechts € 1319,- p.p. 16 dagen lang door de Caribbean. Bezoek de mooiste eilanden in de Bahama's, Jamaica en natuurlijk Aruba, Curaçao. Boek deze Caribbean Cruise voor 31 augustus en krijg €500,- gratis Boordtegoed!

Vakantiedeal: Norwegian Breakaway

In oktober reis je met de Norwegian Breakaway in 16 dagen van New York door de Caribbean naar New Orleans. Niet alleen bezoek je zo twee fantastische steden, tijdens je reis bezoek je de mooiste eilanden van het Caribisch gebied, geniet je van heerlijk weer en de uitmuntende all inclusive service aan boord van Norwegian Breakaway. Tijdens je cruise kom je langs Puerto Rico, de Maagdeneilanden, Sint Maarten, Santa Lucia, Curacao, Aruba, Jamaica, de Kaaiman eilanden en het Mexicaanse eiland Cozumel, alvorens je in New Orleans arriveert. Maak van de gelegenheid gebruik om wat excursies te maken en kennis te maken met de verschillende culturen in de Caribbean. Ontspan in luxe en comfort terwijl je van het ene mooie eiland naar het volgende reist. En boek je deze reis voor 31 augustus 2018, dan krijg je €500,- gratis boordtegoed!. Bekijk het aanbod en boek nu deze goedkope Caribbean Cruise!

Boek nu met korting

Nu vanaf slechts

€ 1319,-

OP=OP!
*prijs per persoon op basis van 2 personen

pak deze deal

Disclaimer: De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de genoemde reisdatum, op=op! Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantieaanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt op datum van publicatie. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. De reis kan echter op een andere datum voor een soortgelijke prijs beschikbaar zijn!

Bekijk alle recente vakantiedeals

Vakantiedeals

Update: donderdag, 16 augustus 2018
35
Gepubliceerd op donderdag, 16 augustus 2018