Middellandse zee cruise MS Koningsdam oktober €948


Middellandse zee cruise MS Koningsdam oktober €948
  • Bestemming: Rome, Italië
  • Cruiseschip: MS Koningsdam
  • Classificatie: 5 sterren
  • Verzorgingstype: Vol pension
  • Vertrekdatum: maandag, 08 oktober 2018
  • Vakantieduur: 11 dagen
  • Beoordeling: 8,4
  • Aantal stemmen: 159
  • Actieprijs: € 948,-

Boek deze goedkope HAL cruise vanuit Rome en reis in oktober, voor slechts € 948,- p.p. 11 dagen lang door de Middellandse zee. Bezoek de mooiste steden aan de kust van Italië, Frankrijk en Spanje. Boek deze West-Middellandse Zee Cruise en maak nog gebruik van de verlaagde prijzen van de Holland America Line Last Minutes!

Vakantiedeal: MS Koningsdam, Holland America Line

Maak in oktober een mooie 11-daagse cruise door het westelijke deel van de Middellandse zee, met het 5 sterren cruiseschip MS Koningsdam van de Holland America Line. Vertrek vanuit Rome en vaar langs de mooie steden Cartagena, Ceuta, Cádiz, Barcelona, Marseille, Monaco, Florence. Ieder van deze steden heeft een rijke geschiedenis, boeiende cultuur, prachtige uitzichten en een gezellige sfeer. Ceuta is misschien het meest bijzonder, daar deze stad een Spaanse Enclave in Marokko is. Tijdens je cruise met de MS Koningsdam kun je gebruik maken van alle luxe voorzieningen en de uitstekende service aan boord. Wanneer je voor 20 november 2018, een Holland America Line cruise boekt, kun je op geselecteerde cruises nog gebruik maken van de HAL's Explore 4 Special aanbieding, waarbij je leuke extra's bij je cruise krijgt. Er is zelfs extra zakgeld mogelijk van wel 200 Dollar!

Boek nu met korting

Nu vanaf slechts

€ 948,-

OP=OP!
*prijs per persoon op basis van 2 personen

pak deze deal

Disclaimer: De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de genoemde reisdatum, op=op! Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantieaanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt op datum van publicatie. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. De reis kan echter op een andere datum voor een soortgelijke prijs beschikbaar zijn!

Bekijk alle recente vakantiedeals

Vakantiedeals

Update: vrijdag, 17 augustus 2018
65
Gepubliceerd op vrijdag, 17 augustus 2018