Middellandse Zee cruise met 70% korting


Middellandse Zee cruise met 70% korting
  • Bestemming: Monaco, Monte Carlo
  • Cruiseschip: Marina
  • Classificatie: 5 sterren
  • Verzorgingstype: Vol pension
  • Vertrekdatum: vrijdag, 02 november 2018
  • Vakantieduur: 7 dagen
  • Beoordeling: 9,3
  • Aantal stemmen: 1
  • Actieprijs: € 1009,-

Boek nu deze Middellandse Zee cruise en krijg tot wel 70% korting! Reis in november in 7 dagen, langs mooie steden in Italië, Frankrijk en Monte Carlo. Geniet van luxe en comfort aan boord van het 5 sterren cruise schip Marina van Oceania Cruises, tijdens deze goedkope Middellandse Zee cruise.

Vakantiedeal: Marina*****

Aan de Middellandse Zee bevinden zich vele mooie vakantiebestemmingen. Sommige zelfs berucht om hun luxe en extravagente rijkdommen, zoals St. Tropez en Monaco. Met deze mooie cruisevakantie aanbieding kun je zeer voordelig deze luxe en weelde ervaren. Met het luxe cruise schip Marina reis je van Rome naar Portofino, om vervolgens in Sardinië het sfeervolle Olbia te bezoeken. Vandaar uit gaat de reis naar de bijzondere stad Toulon, waar je mooie excursies kunt maken. Van Toulon reis je naar het bekende St.Tropez, waar je zomaar een beroemdheid tegen kunt komen. De laatste 2 dagen breng je door in Monaco, wellicht één van de bekendste woonplaatsen van beroemdheden. Deze stad heeft verrassende bezienswaardigheden en het loont zich om ook hier uitstapjes te maken. Geniet van deze goedkope Middellandse Zee cruise. 

Boek nu met korting

Geen € 3349,- maar slechts

€ 1009,-

OP=OP!
*prijs per persoon op basis van 2 personen

pak deze deal

Disclaimer: De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de genoemde reisdatum, op=op! Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantieaanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt op datum van publicatie. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. De reis kan echter op een andere datum voor een soortgelijke prijs beschikbaar zijn!

Bekijk alle recente vakantiedeals

Vakantiedeals

Update: donderdag, 30 augustus 2018
25
Gepubliceerd op donderdag, 30 augustus 2018