Goedkope cruise Oostkust Verenigde Staten €2287


Goedkope cruise Oostkust Verenigde Staten €2287
  • Bestemming: Montreal, Canada
  • Cruiseschip: Insignia
  • Classificatie: 5 sterren
  • Verzorgingstype: Vol pension
  • Vertrekdatum: vrijdag, 02 november 2018
  • Vakantieduur: 17 dagen
  • Actieprijs: € 2287,-

Ontdek de Oostkust van de Verenigde Staten en Canada met deze goedkope cruise Noord-Amerika. Reis in 17 dagen van Montreal naar Miami. Bezoek het mooie schiereiland Nova Scotia, de Metropool New York en het eiland Bermuda tijdens deze mooie cruise met het 5 sterren cruiseschip Insignia van Oceania Cruises

Vakantiedeal: Oceania Cruises Insignia 

Ga in het Canadese Montreal aan boord van het 5 sterren cruiseschip Insignia en reis naar de mooie stad Quebec, waar je de Franse historie van Canada ontdekt. Bewonder de natuur van de Zeven eilanden archipel en de Saint Lawrencebaai, voor je op het mooie Nova Scotia aankomt. Bewonder hier de bezienswaardigheden van Halifax. Reis door naar de Verenigde Staten, waar je de mooie natuur kunt zien, maar ook de bruisende steden als Bar Harbor in Maine. Boston in New England en natuurlijk New York, waar je overnacht. Vanuit New York reis je door naar Bermuda. Van Bermuda ga je naar South Carolina om de historische stad Charleston te bezoeken, voor je naar Port Canaveral en Miami reist. In de verschillende mooie steden kun je allerlei excursies maken en een prachtige indruk krijgen van Canada, de Verenigde Staten en Bermuda. Geniet nu, met 65% korting, van deze mooi cruise naar de Oostkust van de Verenigde Staten. 

Boek nu met korting

Geen € 6539,- maar slechts

€ 2287,-

OP=OP!
*prijs per persoon op basis van 2 personen

pak deze deal

Disclaimer: De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de genoemde reisdatum, op=op! Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantieaanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt op datum van publicatie. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. De reis kan echter op een andere datum voor een soortgelijke prijs beschikbaar zijn!

Bekijk alle recente vakantiedeals

Vakantiedeals

Update: donderdag, 6 september 2018
11
Gepubliceerd op donderdag, 6 september 2018