Last minute cruise Zuid-Afrika 2024

Zuid afrika 644539 pixabay

Last minute cruise vakantie zuid afrika mei / juni / juli 2024. ⛴ Cruise zuid afrika lente aanbiedingen voor alle populaire vaarroutes. ✓ Goedkope cruise vakantie ✓ (Super) last minutes. Lastminute Cruisetravel heeft de beste zuid afrika deals verzameld, met vertrek binnen 3 maanden, van o.a. Sunweb en Cruisereizen.

13 daagse Afrika cruise met de MS Nautica inclusief vlucht

MS Nautica

Zuid-Afrika » Afrika » Kaapstad
7.7 / 10
Meer Info
Last minute Luxe Cruise
Donderdag 9 mei 2024
13 Dagen
Cruise vanaf Kaapstad inclusief vlucht
• Prijs per persoon.
• Excl. € 0,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€ 5475,- € 6222,- - 12%
13 daagse Afrika Cruise met de MS Nautica vanuit Kaapstad langs Zuid-Afrika en Namibië

MS Nautica

Zuid-Afrika » Afrika » Kaapstad
7.8 / 10
Meer Info
Last minute Luxe Cruise
Donderdag 9 mei 2024
13 Dagen
Cruise vanaf Kaapstad
• Prijs per persoon.
• Excl. € 0,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€ 4259,- € 5011,- - 15%
Elke dag de nieuwste (last minute) vakantiedeals van de beste reisorganisaties verzameld. Bekijk de vakantie aanbiedingen van vandaag.
Afrika € 5475,- p.p. 13 Dagen , MS Nautica
Afrika € 4259,- p.p. 13 Dagen , MS Nautica

Last minute cruise zuid afrika

Wil je binnenkort al een cruisereis zuid afrika maken? Hier vind je de goedkoopste last minute aanbiedingen voor zuid afrika. Een last minute cruise is een vakantie naar jouw favoriete bestemmingen met vertrek binnen uiterlijk enkele maanden. Wil je nog snel op cruise vakantie zuid afrika binnen een paar weken? Dan is een super last minute cruise aanbieding zuid afrika de vakantie voor jou.

Beste reisaanbieders cruise zuid afrika

Veelzijdige cruise Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een uitstekende bestemming voor een cruise. Je vindt hier indrukwekkende steden en een prachtige natuur. Zuid-Afrika staat uiteraard bekend om de safari's, maar je vind hier zoveel meer. Ook de cultuur van dit mooie land is erg boeiend. Een Zuid-Afrika cruise is een uitstekende manier om een goede indruk van het land te krijgen. In de havensteden als Kaapstad, Port Elizabeth en Durban, kun je kennismaken met de natuur, cultuur en geschiedenis van Zuid-Afrika. Daarnaast is het ook de poort naar veel meer mooie bestemmingen, zoals Namibië, Mozambique en natuurlijk idyllische eilanden als La Réunion, Mauritius, Madagaskar en de Seychellen. Je kunt vanaf hier ook mooie transatlantische cruises maken naar Zuid-Amerika, Europa of Azië.