Last minute cruise Antarctica 2024

Antarctica cruise 337591 pixabay

Last minute cruise vakantie antarctica mei / juni / juli 2024. ⛴ Cruise antarctica lente aanbiedingen voor alle populaire vaarroutes. ✓ Goedkope cruise vakantie ✓ (Super) last minutes. Lastminute Cruisetravel heeft de beste antarctica deals verzameld, met vertrek binnen 3 maanden, van o.a. Sunweb en Cruisereizen.

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Last minute cruise antarctica

Wil je binnenkort al een cruisereis antarctica maken? Hier vind je de goedkoopste last minute aanbiedingen voor antarctica. Een last minute cruise is een vakantie naar jouw favoriete bestemmingen met vertrek binnen uiterlijk enkele maanden. Wil je nog snel op cruise vakantie antarctica binnen een paar weken? Dan is een super last minute cruise aanbieding antarctica de vakantie voor jou.

Beste reisaanbieders cruise antarctica

Zuid-Amerika cruise naar Antarctica

Het koude Antarctica heeft veel meer te bieden dan sneejouw en ijs. Het bijzondere werelddeel is dan ook zeer het bezoeken waard. Je bent hier echt in een andere wereld. Aan de kust leven Pinguïns kolonies en voor de kust leven walvissen. Tussen 22 september en 20 maart is de beste periode om Antarctica te bezoeken, dan gaat de zon niet meer onder en tijdens de lange dagen kun je fantastische excursies maken tijdens een excursiecruise naar Antarctica. Antarctica bezoek je vanuit Zuid-Amerika. Ook de zuidelijk gelegen havens hier, zijn fantastisch om te bezoeken, zoals de Zuid-Shetland eilanden, slecht 120 kilometer vanaf Antarctica, en stad Ushuaia, de meest zuidelijk gelegen stad ter wereld.