Last minute cruise Oceanië 2024

Ontdek de wereld met cruisen

Last minute cruise vakantie oceanie mei / juni / juli 2024. ⛴ Cruise oceanie lente aanbiedingen voor alle populaire vaarroutes. ✓ Goedkope cruise vakantie ✓ (Super) last minutes. Lastminute Cruisetravel heeft de beste oceanie deals verzameld, met vertrek binnen 3 maanden, van o.a. Sunweb en Cruisereizen.

11 daagse Oceanie Cruise met de Seabourn Pursuit vanuit Broome langs  en Australië

Seabourn Pursuit

Australië » Oceanie » Darwin
8.2 / 10
Meer Info
Last minute Luxe Cruise
Donderdag 1 augustus 2024
11 Dagen
Cruise vanaf Broome
• Prijs per persoon.
• Excl. € 0,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€ 6369,- € 7156,- - 11%
11 daagse Oceanie Cruise met de Silver Cloud vanuit Darwin langs  en Australië

Silver Cloud

Australië » Oceanie » Broome
7.4 / 10
Meer Info
Last minute Luxe Cruise
Zaterdag 29 juni 2024
11 Dagen
Cruise vanaf Darwin
• Prijs per persoon.
• Excl. € 0,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€ 10200,- € 12289,- - 17%
Elke dag de nieuwste (last minute) vakantiedeals van de beste reisorganisaties verzameld. Bekijk de vakantie aanbiedingen van vandaag.
Oceanie € 6369,- p.p. 11 Dagen , Seabourn Pursuit
Oceanie € 10200,- p.p. 11 Dagen , Silver Cloud

Last minute cruise oceanie

Wil je binnenkort al een cruisereis oceanie maken? Hier vind je de goedkoopste last minute aanbiedingen voor oceanie. Een last minute cruise is een vakantie naar jouw favoriete bestemmingen met vertrek binnen uiterlijk enkele maanden. Wil je nog snel op cruise vakantie oceanie binnen een paar weken? Dan is een super last minute cruise aanbieding oceanie de vakantie voor jou.

Beste reisaanbieders cruise oceanie

De meest bijzondere bestemmingen ter wereld

Het werelddeel Oceanië doet haar naam eer aan. Het grote continent bestaat voornamelijk uit de Pacifische Oceaan, ook wel Grote Oceaan genoemd, met daar in een groot aantal kleine eilandjes. Dit zijn voornamelijk vulkaan eilanden en Atollen. De grootste en bekendste cruise bestemmingen van Oceanië zijn Australië en Nieuw-Zeeland. Maar daarnaast zijn er nog talloze andere mooie bestemmingen hier te vinden. Bora Bora is misschien wel de meest idyllische bestemming ter wereld. Dit Atol, ligt rondom een vulkaan eiland. Hier zie je witte koraalstranden, koraalriffen, palmbomen en fantastische resorts. In de Grote Oceaan liggen allerlei eilanden en eilandengroepen, waaronder de Cook eilanden, Frans-Polynesië, nieuw Guinea, Vanuatu, Fiji, Kiribati Samoa en Paaseiland. Ook Hawaii en de Galapagos eilanden liggen in Oceanië, maar deze worden echter tot Noord-Amerika en Zuid-Amerika gerekend, omdat zij daar zo dichtbij liggen.

Bora Bora, Paaseiland en zoveel meer

Oceanië is een geliefde bestemming voor cruisereizen, juist vanwege het grote aantal bijzondere bestemmingen. Bora Bora is een absoluut 'Bounty-eiland'. En ook Paaseiland, bekend van de grote standbeelden is een bijzondere bestemming voor een cruise. Er liggen echter zoveel meer mooie bestemmingen in Oceanië. En niet alleen de eilanden zijn mooi. De verschillende culturen van deze eilanden groepen zijn erg boeiend. Australië en Nieuw-Zeeland hebben een moderne cultuur. Op de kleinere eilanden zie je nog veel traditionele culturele elementen. Het heerlijke weer, de cultuur en de adembenemend mooie natuur van deze regio maakt van Oceanië een fantastische bestemming voor een cruise vakantie.