tradetracker publishers

Travel Bucketlist

Met deze website bieden wij een dienstverlening op het gebied van reis- en vakantie informatie. Wij hebben zelf geen reisaanbod. Tevens hebben wij geen telefonische klantenservice. Wij bieden middels dit portaal (en social media) de mogelijkheid om snel en eenvoudig, de perfecte droomvakantie te kunnen vinden voor de laagste prijs!

Onze visie

Met onze website willen wij een compleet portaal bieden. Hier vind je informatie over de beste en mooiste bestemmingen, over de hele wereld, voor alle vakantiethema's. Wij verzamelen voor alle bestemmingen tevens de goedkoopste vakantie aanbiedingen, last minutes of vakanties met vroegboekkorting. Zo doen wij al het voorwerk voor jouw. En kan je eenvoudig op 1 website, de goedkoopste vakantiedeal vinden voor elke reiswens. Van een stedentrip of weekendje weg in eigen land tot een paradijselijke droomvakantie op Bora Bora.

Onze missie

Ons streven is, om aan een ieder zijn reiswens te kunnen voldoen met onze website. Als ook de beste vakantiedeals voor elke bestemming, in 1 website onder te brengen. Een compleet vakantie portaal voor elk type vakantie, naar de mooiste bestemmingen ter wereld. Kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan. We werken continu aan verbetering van onze service en optimalisatie van de inhoud en navigatie in onze website. Wij staan altijd open voor de feedback, om onze website nog beter te maken.

Alleen betrouwbare reisorganisaties!

Je boekt niet via ons, maar altijd rechtstreeks bij de touroperator. Deze worden zorgvuldig door ons geselecteerd. Zo heb je altijd maximale zekerheid, directe klantenservice, een direct aanspreekpunt op de vakantiebestemming en de zekerheid van een ANVR SGR gecertificeerde reisorganisatie. Wij doen alleen het voorwerk voor jou en zoeken de beste vakantiedeals voor de mooiste zonbestemmingen.

Contact opnemen

Voor alle vragen over vakanties, aanbiedingen, boekingen, vliegtickets en accommodaties, kan je het beste contact opnemen met de betreffende touroperator. Zij kunnen je direct te woord staan over hun eigen vakantie aanbod (wij hebben zelf geen vakantieaanbod).

Heb je naar aanleiding van de informatie op onze website nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via het contactformulier.

Onze andere vakantieportalen

Partners en samenwerking

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Wij hebben diverse opties voor advertenties en banners in verschillende afdelingen van onze website. Vraag naar de mogelijkheden.

Let op: wij reageren niet op link-ruil verzoeken!

0
0
0
s2sdefault
tradetracker publishers