Last minute riviercruise Donau 2024

Donau a 3522073 pixabay

Goedkope riviercruise vakantie Donau. Last minute riviercruise vakantie aanbiedingen en riviercruises met korting of gratis extra's. Vind hier de goedkoopste riviercruises over de Donau ✓cruise vanuit Nederland ✓cruises inclusief vlucht ✓all inclusive cruises ✓Lastminute Cruisetravel heeft de beste cruisereizen voor jou verzameld!

Last minute cruise donau

Wil je binnenkort al een cruisereis donau maken? Hier vind je de goedkoopste last minute aanbiedingen voor donau. Een last minute cruise is een vakantie naar jouw favoriete bestemmingen met vertrek binnen uiterlijk enkele maanden. Wil je nog snel op cruise vakantie donau binnen een paar weken? Dan is een super last minute cruise aanbieding donau de vakantie voor jou.

Beste reisaanbieders cruise donau

Cruise langs Europa's mooiste steden en natuur

De langste rivier binnen de Europese Unie, is een belangrijke vaarroute. Door zijn verbinding met de Rijn, loopt er een verbinding van Rotterdam naar de Roemeense monding van de Donau in de Zwarte Zee. De tocht over de Donau voert je door de mooiste gebieden van Europa, met haar prachtige historische steden. Het is dan ook een van de mooiste gebieden voor een last minute riviercruise.

De riviercruise over de Donau voert je door de mooiste gebieden van Europa en een aantal van haar mooiste steden. Op jouw cruiseschip ben je van alle gemakken voorzien. Tijdens de verschillende stops kan je mee gaan op excursies of op eigen gelegenheid de steden verkennen.

Van het zwarte woud tot de zwarte zee

De Donau ontspringt in het Duitse Zwarte Woud. Vanuit hier loopt de rivier door tien landen, voor zij in de Zwarte Zee uitmondt. De Donau stroomt door verschillende steden in verschillende landen. Hierbij loopt zij zelfs door vier hoofdsteden, ieder met zijn eigen geschiedenis en charme. Tijdens jouw cruise kom je in meerdere van deze steden. Dit is echter afhankelijk van jouw cruise en route over de Donau.