Last minute cruise Cuba 2024

Cuba

Last minute cruise vakantie cuba mei / juni / juli 2024. ⛴ Cruise cuba lente aanbiedingen voor alle populaire vaarroutes. ✓ Goedkope cruise vakantie ✓ (Super) last minutes. Lastminute Cruisetravel heeft de beste cuba deals verzameld, met vertrek binnen 3 maanden, van o.a. Sunweb en Cruisereizen.

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Last minute cruise cuba

Wil je binnenkort al een cruisereis cuba maken? Hier vind je de goedkoopste last minute aanbiedingen voor cuba. Een last minute cruise is een vakantie naar jouw favoriete bestemmingen met vertrek binnen uiterlijk enkele maanden. Wil je nog snel op cruise vakantie cuba binnen een paar weken? Dan is een super last minute cruise aanbieding cuba de vakantie voor jou.

Beste reisaanbieders cruise cuba

Een cruise vakantie naar Cuba

Eén van de meest bijzondere vakantielanden is Cuba. Liggend midden in het Caribisch gebied, tussen Mexico en de Bahama’s, wordt het land gekenmerkt door prachtige natuur, mooie stranden, heerlijk weer en sfeervolle steden. In het communistische land zijn oude Amerikaanse en Russische auto’s uit de jaren 50 en 60 een groot deel van het straatbeeld. Ook de Latijns-Amerikaanse muziek is een belangrijk deel van de Cubaanse cultuur.

Veel zaken uit de historie van Cuba zijn in het straatbeeld zichtbaar, van eeuwen geleden, maar ook van halverwege de 20ste eeuw. Toch heeft Cuba zeer zeker ook haar moderne kanten. Zo ligt aan de noord-zijde van het eiland, het schiereiland Varadero. Dit is, samen met Havana, het toeristische centrum van Cuba. Op Varadero staan grote moderne hotels en resorts, met golfbanen en gouden stranden.

Beleef Cuba tijdens jouw Caribbean Cruise

Hoofdstad Havana is erg toeristisch, hier zijn dan ook veel bezienswaardigheden. Hoewel Cuba verder veel minder ingesteld is op toeristen, heeft echter veel meer te bieden. Overal zijn prachtige historische gebouwen, culturele elementen en prachtige flora en fauna te zien. Rondom het eiland kan goed gedoken en gesnorkeld worden, de wereld onder het wateroppervlak is net zo mooi als het eiland zelf.