Last minute cruise Azoren 2024

Azoren 2879698 pixabay

Last minute cruise vakantie azoren mei / juni / juli 2024. ⛴ Cruise azoren lente aanbiedingen voor alle populaire vaarroutes. ✓ Goedkope cruise vakantie ✓ (Super) last minutes. Lastminute Cruisetravel heeft de beste azoren deals verzameld, met vertrek binnen 3 maanden, van o.a. Sunweb en Cruisereizen.

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Last minute cruise azoren

Wil je binnenkort al een cruisereis azoren maken? Hier vind je de goedkoopste last minute aanbiedingen voor azoren. Een last minute cruise is een vakantie naar jouw favoriete bestemmingen met vertrek binnen uiterlijk enkele maanden. Wil je nog snel op cruise vakantie azoren binnen een paar weken? Dan is een super last minute cruise aanbieding azoren de vakantie voor jou.

Beste reisaanbieders cruise azoren

Cruises van West Europa naar de Azoren

De Portugese archipel, de Azoren is fijne vakantiebestemming voor een cruise vakantie. Met een heerlijk klimaat en mooie weelderige natuur is het is één van fijne plekken op aarde om even lekker te ontspannen. De eilanden zijn verdeeld in westelijke, centrale en oostelijke Azoren, waarbij Faial met hoofdstad Horta, in de centrale Azoren en São Miguel, met hoofdstad Ponta Delgada, in de oostelijke Azoren de bekendste cruisebestemmingen zijn. De eilanden hebben een koloniaal verleden, wat in de cultuur duidelijk terug komt. Het landschap van de eilanden worden gedomineerd door de vulkanen. Tijdens excursies zijn deze te bezoeken en bieden een mooi uitzicht over de eilanden en hun natuur. 

De eilanden van de Azoren hebben ieder hun eigen unieke charme. De prachtige natuur van deze vulkaaneilanden wil graag bewonderd worden, ook voor de kust waar je kunt walvis- en dolfijnen spotten. Ontdek ook de kunst en cultuur op de verschillende eilanden.

Faial en São Miguel

Op het eiland Faial ligt de hoofdstad van de archipel, Horta, vernoemd naar de eerste Vlaamse kolonisten die het eiland bevolkten en is een laatste halte voor schepen die de Atlantische Oceaan oversteken. Het is een traditie dat de bemanningsleden van die schepen een muurschildering maken in de haven. Naast de bezienswaardigheden in Horta is het ook aan te raden de vulkaan Cabeço Gordo te bezoeken. Op São Miguel is de vulkaankrater Sete Citades een zekere must-see, maar ook in hoofdstad Ponta Delgada is genoeg te ontdekken, zoals het fort van Sao Bras, de hoofdkerk en de gezellige boulevard.