Last minute cruise Galapagos Eilanden 2024

Galapagos 42789566 123rf

Last minute cruise vakantie galapagos eilanden mei / juni / juli 2024. ⛴ Cruise galapagos eilanden lente aanbiedingen voor alle populaire vaarroutes. ✓ Goedkope cruise vakantie ✓ (Super) last minutes. Lastminute Cruisetravel heeft de beste galapagos eilanden deals verzameld, met vertrek binnen 3 maanden, van o.a. Sunweb en Cruisereizen.

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Last minute cruise galapagos eilanden

Wil je binnenkort al een cruisereis galapagos eilanden maken? Hier vind je de goedkoopste last minute aanbiedingen voor galapagos eilanden. Een last minute cruise is een vakantie naar jouw favoriete bestemmingen met vertrek binnen uiterlijk enkele maanden. Wil je nog snel op cruise vakantie galapagos eilanden binnen een paar weken? Dan is een super last minute cruise aanbieding galapagos eilanden de vakantie voor jou.

Beste reisaanbieders cruise galapagos eilanden

Cruise Galapagos Eilanden

Treed in de voetstappen van Charles Darwin en ontdek de vele unieke plant- en diersoorten op de Galapgos eilanden. De eilandengroep ligt een ruime 1000 kilometer voor de kust van Equador. Deze vulkaaneilanden zijn bekend om hun bijzondere natuur. Doordat de Galapagos eilanden nooit verbonden zijn geweest met andere landmassa's komen hier veel unieke dieren en planten voor. De meest bekende dieren hier, zijn Darwin's Vinken. Je zijn hier echter nog ele andere bijzondere dieren. De Galapagos eilanden zijn een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en mensen die graag duiken of snorkelen. De onderwaterwereld rondom de eilanden is beeldschoon en ook op de eilanden zelf vind je een bijzondere en kleurrijke natuur.

Kleinschalige cruise Galapagos Eilanden

Tijdens een Galapagos eilanden cruise, maak je een ontdekkingsreis met een klein cruiseschip langs de verschillende eilanden, waar je alle hoogtepunten van de eilanden kunt bewonderen. In deze meer intieme sfeer is een cruise langs de Galapagos eilanden een unieke ervaring. Je vliegt naar de Galapagos eilanden, waar je aan boord gaat van één van de schepen van Silversea cruises. Op deze schepen varen tussen de 100 tot 600 passagiers mee. Er zijn mooie excursies over de verschillende mooie Galapagos eilanden waar je in alle rust kunt genieten van de adembenemend mooie natuur.