Last minute cruise Alaska 2023

Alaska 1620945 pixabay

Last minute cruise vakantie alaska december / januari / februari 2023. ⛴ Cruise alaska winterzon aanbiedingen voor alle populaire vaarroutes. ✓ Goedkope cruise vakantie ✓ (Super) last minutes. Lastminute Cruisetravel heeft de beste alaska deals verzameld, met vertrek binnen 3 maanden, van o.a. Sunweb en Cruisereizen.

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Last minute cruise alaska

Wil je binnenkort al een cruisereis alaska maken? Hier vind je de goedkoopste last minute aanbiedingen voor alaska. Een last minute cruise is een vakantie naar jouw favoriete bestemmingen met vertrek binnen uiterlijk enkele maanden. Wil je nog snel op cruise vakantie alaska binnen een paar weken? Dan is een super last minute cruise aanbieding alaska de vakantie voor jou.

Beste reisaanbieders cruise alaska

Een cruise vakantie naar Alaska

Met haar ruwe rotskusten en bijna ondoordringbare bossen heeft Alaska niet alleen een prachtige natuur, ook de diversiteit aan wilde dieren is hier bijzonder. Hier zie je de spectaculaire taferelen, zoals nergens ter wereld. Bewonder de gletsjers van Glacier Bay National Park en de vele wilde dieren in het Denali National Park. Bezoek ook de verschillende kleine dorpen en steden aan de kust, ontmoet hun oorspronkelijke bewoners, de Eskimo's en indianen en ontdek hun cultuur.

Tour door Denali National Park en het goudkoorts gebied

Wanneer de reis op weg naar de Noordkaap verder naar het noorden gaat, kom je langs twee eilanden groepen, Lofoten en Vesteralen. De woeste schoonheid van deze bijna verlaten omgeving is adembenemend. In deze omgeving kunnen potvissen en vele soorten zeevogels gespot worden. De Noordkaap, onterecht ook wel het noordelijkste punt van het Europese continent genoemd, is het noordelijkste punt van de Noordse Fjorden Cruise. Je bevind je hier ruim binnen de poolcirkel. In de winter is ’s nachts het poollicht hier een fantastisch schouwspel.

Themacruise naar Alaska

Naast de standaard cruises, kan je ook kiezen voor een thema cruise naar Alaska. Met een kleiner cruise schip kan je een luxe cruise maken naar de prachtige ruwe natuur van Alaska. Ook Disney brengt de Disney magie naar dit prachtige land.