Last minute cruise Griekse eilanden 2023

Griekse eilanden 1301718 pixabay

Last minute cruise vakantie griekenland december / januari / februari 2023. ⛴ Cruise griekenland winterzon aanbiedingen voor alle populaire vaarroutes. ✓ Goedkope cruise vakantie ✓ (Super) last minutes. Lastminute Cruisetravel heeft de beste griekenland deals verzameld, met vertrek binnen 3 maanden, van o.a. Sunweb en Cruisereizen.

12 daagse Oost-Middellandse Zee Cruise met de Celebrity Infinity vanuit Piraeus (Athene) langs Griekenland, Turkije en Cyprus

Celebrity Infinity

Griekenland » Middellandse Zee » Piraeus (Athene)
9 / 10
Meer Info
Last minute
Maandag 12 februari 2024
12 Dagen
Cruise vanaf Piraeus (Athene)
• Prijs per persoon.
• Excl. € 0,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€ 612,- € 827,- - 26%
107 daagse Wereldcruise & Grand Voyages Cruise met de Seabourn Sojourn vanuit Sydney langs Australië, Italië en Indonesië

Seabourn Sojourn

Griekenland » Wereldcruise Grand Voyage » Piraeus (Athene)
7 / 10
Meer Info
Last minute
Dinsdag 20 februari 2024
107 Dagen
Cruise vanaf Sydney
• Prijs per persoon.
• Excl. € 0,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€ 48499,- € 59875,- - 19%

Last minute cruise griekenland

Wil je binnenkort al een cruisereis griekenland maken? Hier vind je de goedkoopste last minute aanbiedingen voor griekenland. Een last minute cruise is een vakantie naar jouw favoriete bestemmingen met vertrek binnen uiterlijk enkele maanden. Wil je nog snel op cruise vakantie griekenland binnen een paar weken? Dan is een super last minute cruise aanbieding griekenland de vakantie voor jou.

Beste reisaanbieders cruise griekenland

Een cruise vakantie naar de Griekse Eilanden

Met de vele ruïnes uit het lange verleden, het heerlijke weer, prachtige landschappen en het heerlijke eten, is Griekenland al jaren een ontzettend populaire vakantie bestemming. Niet alleen het vaste land van Griekenland en haar prachtige steden zijn populair, ook de vele Griekse eilanden in de Middellandse zee zijn erg populair. Veel mensen bezoeken in hun vakantie één eiland of gaan eilandhoppen in Griekenland. Met een cruise Griekse eilanden kan je meerdere prachtige eilanden bezoeken en hun cultuur, geschiedenis en prachtige flora en fauna ontdekken.

Kreta, Cycladen, Dodekanesos en de Ionische eilanden

De Griekse eilanden zijn verdeeld in verschillende eilanden groepen. Iedere groep kent zo zijn populaire bestemmingen. Zo zijn Mikonos en Santorini populair in de Cycladen, waar in de Dodekanesos de eilanden Kos en Rhodos erg toeristisch zijn. Zakynthos en Corfu trekken in de Ionische eilanden de meeste toeristen. Natuurlijk zijn er in alle eilanden groepen mooie en toeristische eilanden te vinden, ieder met zijn eigen charme.

Welk eiland je ook bezoekt, overal tref je de heerlijk ontspannen sfeer van het Middellandse zeegebied. De prachtige natuur met de bijzondere vergezichten over de zee. Tijdens het diner geniet je van het heerlijke mediterrane eten, met de lokale ingrediënten. Een cruise naar de Griekse eilanden is puur genieten.