menu

Cruise aanbieders vergelijken

Alle reisbureaus verzameld voor een goedkope cruisevakantie met vroegboekkorting of de goedkoopste last minute cruises. De beste reisaanbieders, travel agent, touroperators, vakantie kantoor in 1 handig overzicht. Vind snel de mooiste cruise bestemming, beste cruise vakantie aanbiedingen of bekijk en deel reizigerservaringen.

CruiseTravel

Cruisetravel (ANWB) heeft al bijna 30 jaar ervaring in cruise reizen. Ze heeft het grootste assortiment aan cruises over de hele wereld. Last minutes, super aanbiedingen en luxe cruises. Haar klantenservice staat voor u klaar om uw droomcruise uit te zoeken.

Check Lastminutes

Zeetours Cruises

Met haar unieke exclusieve excursies, biedt Zeetours Cruises een veertigtal verrassende en speciale cruisevakanties op 20 Europese bestemmingen. Uw vakantie is voorzien van avontuurlijke excursies en bijzondere arrangementen.

Check Lastminutes

STIP Reizen

Stip Reizen biedt fantastische aanbiedingen in cruises, met keuze uit diverse vaarroutes. Snuffel door het ruime aanbod cruises en u vindt gegarandeerd uw droomcruise. Bij Stip Reizen vindt u vakanties met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Check Cruisevakanties

Cruisereizen.nl

Cruisereizen.nl heeft heerlijke cruises naar de mooiste bestemmingen. Met vaarroutes over de gehele wereld en groot aantal rederijen in het assortiment, kan Cruisereizen.nl ook de diverse acties, aanbiedingen en lastminute cruises aanbieden. Ontspan tijdens een heerlijke cruise tegen een voordelige prijs, bij Cruisereizen.nl.

Check Lastminutes

Corendon

Naar de Zon met Corendon. Corendon is begonnen als Turkije specialist, maar is tegenwoordig een allround touroperator met vele populaire zonbestemmingen en cruises. In het aanbod zitten prachtige cruises naar de Canarische Eilanden, Dubai, Egypte en de Middellandse Zee

Check Cruisevakanties

TUI

TUI heeft een ruim aanbod in cruise vakanties over de hele wereld. Of je nou alleenstaand bent of op huwelijksreis gaat, families, stellen, jongeren, senioren. TUI heeft voor iedereen de perfecte droomreis met een luxe cruiseschip.

Check Lastminutes

De Jong Intra

De Jong Intra is een vertrouwd adres voor vele riviercruises in Europa. Als u op zoek bent naar een korte kerstmarktcruise, een kerstcruise, een zomer cruise of een voorjaarscruise. De Jong Intra heeft het. 

Afvaarten bekijken

KRAS

Iedere dag een nieuw aanbod aan cruises naar alle bestemmingen over de hele wereld. Bij Kras vind u de mooiste cruises voor jong en oud, cultureel of elke dag een feestje, luxe of casual. KRAS: Of u nu een actieve cruise of een lekkere ontspannen wellness cruise wilt.

Check Lastminutes

OAD Riviercruises

Bevaar de mooiste rivieren van Europa met OAD. Natuurlijk zijn de Rijn, de Moezel en de Donau prachtig, maar vergaap u ook eens aan de mooie gebieden in Nederland tijdens een cruise over de Maas, het IJsselmeer of de Waddenzee. Dit kan al zeer voordelig met een OAD Minicruise

Check Riviercruises

Peter Langhout Reizen

Peter Langhout zorgt dat er een cruisereis is voor iedereen! Een minicruise van 3 dagen voor een weekendje shoppen in Engeland. Of geniet romantische riviercruises op de Rijn of de Moezel. MSC Cruises neemt u mee naar tropische bestemmingen op super deluxe schepen.

Check Lastminutes

D-deals Minicruises

D-Deals is de online reisaanbieder van korte reizen, stedentrips en zonvakanties met dagelijks wisselende prijzen en aanbiedingen voor de laagste prijs. Boek een heerlijke goedkope minicruise bij D-Deals.nl en geniet van een heerlijke welverdiende korte vakantie. 

Check Minicruises

Van Ham Reizen

Van Ham Reizen organiseert sinds vele jaren al succesvol cruisevakanties tegen scherpe prijzen. In samenwerking met betrouwbare Nederlandse rederijen worden o.a. vele riviercruises door Nederland, Duitsland en België georganiseerd.

Check Lastminutes

Cruisedirect

Gaat u voor het eerst op cruisereis? Cruisedirect is de perfecte reisaanbieder om u bekend te maken met cruisen en bestemmingen. Bij Cruisedirect vindt u uw ideale cruisevakantie. Waar u ook heen wilt, Cruisedirect heeft een geweldig aanbod aan reizen.

Check Lastminutes

Club Med

Luxe cruisen op een zeilcruiseschip. Een bijzonder cruise ervaring op een heus klassiek zeilschip. Ervaar een rondreis zoals cruisen bedoeld is op dit fantastische cruiseschip Club Med 2. Een unieke sfeer, superieure service en activiteiten voor iedereen.