menu

Cruise West-Europa


Cruise West-Europa

Cruises langs Frankrijk, Spanje en Portugal

Over de gehele wereld zijn prachtige locaties te bezoeken met een cruisereis. Maar ook Europa heeft zijn charmes. Langs de Atlantische oceaankust vindt u prachtige natuur, pittoreske dorpen en steden en zomers is het weer ook hier heerlijk. U kunt natuurlijk op die Caribbean cruise of Middellandse zee cruise gaan. Maar, wat denkt u van een West-Europese cruise, langs Frankrijk, Spanje en Portugal. Bezoek ook de Azoren of de Canarische eilanden met een West-Europese Cruise.

Ontdek Atlantische kust steden, de Azoren of de Canarische eilanden

Niet alleen kunt u prachtige steden zien, maar ook de enorme diversiteit in de natuur van het Europese kustgebied. Langs de Atlantische oceaankust liggen onder andere de havensteden La Havre, Bordeaux, Bilbao, Vigo, Porto, Lissabon en Gibraltar. Bij de Azoren en de Canarische eilanden, kunt aanmeren in de havens van de verschillende eilanden. Niet alleen kunt u zo, de kunst en cultuur van de verschillende regio’s ontdekken, maar ook genieten van de natuur in deze gebieden. 

Cruise vanuit Amsterdam, IJmuiden of Zeebrugge

Het maken van een Cruise langs de West Europese kust, kan dicht bij huis beginnen. U kunt inschepen in Amsterdam of IJmuiden. Er vertrekken ook cruises uit Bremerhaven en Zeebrugge. Zo kunt u uw cruise door west Europa dicht bij huis beginnen.

Reviews Cruise West-Europa

(0 beoordelingen)

Cruise vakantie aanbieders

West-Europa bestemmingen