Last minute cruise Frankrijk 2023

Minicruise londen

Last minute cruise vakantie frankrijk december / januari / februari 2023. ⛴ Cruise frankrijk winterzon aanbiedingen voor alle populaire vaarroutes. ✓ Goedkope cruise vakantie ✓ (Super) last minutes. Lastminute Cruisetravel heeft de beste frankrijk deals verzameld, met vertrek binnen 3 maanden, van o.a. Sunweb en Cruisereizen.

Vanuit Arles langs  en Frankrijk

Frankrijk » Centraal-Europa » Lyon
9 / 10
Meer Info
Last minute
Donderdag 28 december 2023
- Dagen
Cruise vanaf Arles
• Prijs per persoon.
• Excl. € 0,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€ 2376,- € 2700,- - 12%
22 daagse Wereldcruise & Grand Voyages Cruise met de MSC Euribia vanuit le Havre (Parijs) langs Frankrijk, Spanje en Marokko

MSC Euribia

Frankrijk » Wereldcruise Grand Voyage » le Havre (Parijs)
9 / 10
Meer Info
Last minute
Donderdag 11 januari 2024
22 Dagen
Cruise vanaf le Havre (Parijs)
• Prijs per persoon.
• Excl. € 0,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€ 1699,- € 2206,- - 23%
8 daagse West-Middellandse Zee Cruise met de MSC Fantasia vanuit Marseille langs Frankrijk, Italië en Spanje

MSC Fantasia

Frankrijk » Middellandse Zee » Marseille
8 / 10
Meer Info
Last minute
Zondag 21 januari 2024
8 Dagen
Cruise vanaf Marseille
• Prijs per persoon.
• Excl. € 0,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€ 389,- € 707,- - 45%

Last minute cruise frankrijk

Wil je binnenkort al een cruisereis frankrijk maken? Hier vind je de goedkoopste last minute aanbiedingen voor frankrijk. Een last minute cruise is een vakantie naar jouw favoriete bestemmingen met vertrek binnen uiterlijk enkele maanden. Wil je nog snel op cruise vakantie frankrijk binnen een paar weken? Dan is een super last minute cruise aanbieding frankrijk de vakantie voor jou.

Beste reisaanbieders cruise frankrijk

Frankrijk cruise langs de Atlantische kust

Frankrijk heeft een groot aantal mooie cruisebestemmingen en deze bevinden zich niet alleen in de Middellandse Zee. Ook aan de Atlantische Kust van Frankrijk, bevinden zich enkele mooie bestemmingen. Direct aan de kust zijn ook Cherbourg, Brest, Lorient, Saint-Malo en Bordeaux populaire bestemmingen. Aan de kust in Normandië en Bretagne zijn veel bezienswaardigheden uit de 2e wereld oorlog te bewonderen evenals gezellige historische steden en een beeldschone natuur.Een populaire bestemming is Le Havre, aan de monding van de Seine. Vanuit hier kun je een excursie maken naar Parijs, waar vele mooie bezienswaardigheden te bezoeken zijn.

Middellandse zeecruise naar Frankrijk

Aan de kust vind je hier de mooie historische steden Marseille en Nice, maar ook de mondaine bestemmingen Cannes, Saint-Tropez en Monaco. Het Mediterrane klimaat zorgt het hele jaar voor heerlijk weer om excursies te maken, terrasjes mee te pakken en met een heerlijk vakantiegevoel deze mooie bestemmingen te verkennen. Tussen Frankrijk en Italië ligt het eiland Corsica, dat ook tot de Franse Republiek behoort. Corsica heeft een weelderige natuur en charmante dorpjes om te bezoeken.