Last minute riviercruise Moezel 2024

Moezel 64898212 123rf

Goedkope riviercruise vakantie Moezel. Last minute riviercruise vakantie aanbiedingen en riviercruises met korting of gratis extra's. Vind hier de goedkoopste riviercruises over de Moezel ✓cruise vanuit Nederland ✓cruises inclusief vlucht ✓all inclusive cruises ✓Lastminute Cruisetravel heeft de beste cruisereizen voor jou verzameld!

Last minute cruise moezel

Wil je binnenkort al een cruisereis moezel maken? Hier vind je de goedkoopste last minute aanbiedingen voor moezel. Een last minute cruise is een vakantie naar jouw favoriete bestemmingen met vertrek binnen uiterlijk enkele maanden. Wil je nog snel op cruise vakantie moezel binnen een paar weken? Dan is een super last minute cruise aanbieding moezel de vakantie voor jou.

Beste reisaanbieders cruise moezel

Een cruise vakantie door Duitslands mooiste wijngebied

In het Franse middelgebergte De Vogesen, ontspringt de Moezel, van daar stroomt ze door Luxemburg naar Duitsland, waar ze bij Koblenz in de Rijn uitmondt. In Duitsland stroomt ze door een wijnbouwgebied, met prachtige natuur, pittoreske dorpjes, steden, burchten, kastelen en ruïnes. Vanaf de rivier heb je een goed zicht op al dit moois, wat de Moezel tot een ideale rivier cruise bestemming maakt.

Historie en wijn, van Trier tot aan de Rijn

Veel Moezel cruises beginnen op de Rijn. Sommige zelfs al in Nederland. Vanaf hier maakt je één of meerdere stops op de Rijn, waarna je via het Deutsche Eck bij Koblenz de Moezel op vaart, richting de oudste stad van Duitsland, Trier. Langs de Moezel ligt het belangrijkste wijnbouwgebied van Duitsland, de natuur hier is prachtig, met name in de zomer.