Last minute cruise Canarische Eilanden 2024

Tenerife 201900029 wrt

Last minute cruise vakantie canarische eilanden mei / juni / juli 2024. ⛴ Cruise canarische eilanden lente aanbiedingen voor alle populaire vaarroutes. ✓ Goedkope cruise vakantie ✓ (Super) last minutes. Lastminute Cruisetravel heeft de beste canarische eilanden deals verzameld, met vertrek binnen 3 maanden, van o.a. Sunweb en Cruisereizen.

13 daagse Canarische Eilanden Cruise met de Anthem of the Seas vanuit Southampton langs Verenigd Koninkrijk, Portugal en Canarische Eilanden

Anthem of the Seas

Engeland » Canarische Eilanden » Southampton
7.9 / 10
Meer Info
Last minute
Zondag 2 juni 2024
13 Dagen
Cruise vanaf Southampton
• Prijs per persoon.
• Excl. € 0,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€ 1672,- € 1858,- - 10%
Elke dag de nieuwste (last minute) vakantiedeals van de beste reisorganisaties verzameld. Bekijk de vakantie aanbiedingen van vandaag.
Canarische Eilanden € 1672,- p.p. 13 Dagen , Anthem of the Seas

Last minute cruise canarische eilanden

Wil je binnenkort al een cruisereis canarische eilanden maken? Hier vind je de goedkoopste last minute aanbiedingen voor canarische eilanden. Een last minute cruise is een vakantie naar jouw favoriete bestemmingen met vertrek binnen uiterlijk enkele maanden. Wil je nog snel op cruise vakantie canarische eilanden binnen een paar weken? Dan is een super last minute cruise aanbieding canarische eilanden de vakantie voor jou.

Beste reisaanbieders cruise canarische eilanden

Cruises van West Europa naar de Canarische Eilanden

De Canarische eilanden zijn een fantastische vakantie bestemming. Het klimaat is heerlijk, de natuur is prachtig, het is één van fijne plekken op aarde om te onthaasten. wil je dit combineren met een luxe verblijf en het bezichtigen van heerlijke grote wereldsteden? Dat kan op een Canarische Eilanden Cruise. Niet alleen bezoek je de prachtige Canarische eilanden, maar ook heerlijke steden als Rome, Barcelona, Casablaca of Marseille, terwijl je verblijft op een luxe cruise schip voorzien van alle gemakken.

De Canarische eilanden hebben ieder hun eigen unieke charme. Hier kan je van alles doen om te ontspannen en te genieten. De prachtige natuur van deze vulkaaneilanden wil graag bewonderd worden. Ontdek de kunst en cultuur op de verschillende eilanden, of ga walvis en dolfijnen spotten voor de kust.

Gran Canaria, Tenerife en La Palma

Hoewel meer eilanden worden aangedaan, zijn La Palma, Tenerife en Gran Canaria de populairste havens tijdens de cruise naar de Canarische Eilanden. Ook bij de eilanden Funchal, Lanzarote en Fuerteventura kan worden aangemeerd. Bij stops op Lanzarote en Fuerteventura kan je heerlijk genieten van het strand, watersporten en de pittoreske dorpjes. Op La Palma en Tenerife kan je nationale parken bezoeken of zelfs een vulkaankrater. Madeira staat bekend om het walvis-spotten en de gezellige havenplaats Funchal.