Last minute riviercruise Nederland 2023

Nederland

Goedkope riviercruise vakantie Nederland. Last minute riviercruise vakantie aanbiedingen en riviercruises met korting of gratis extra's. Vind hier de goedkoopste riviercruises door Nederland ✓cruise vanuit Nederland ✓cruises inclusief vlucht ✓all inclusive cruises ✓Lastminute Cruisetravel heeft de beste cruisereizen voor jou verzameld!

Vanuit Basel langs Zwitserland, Duitsland en Nederland

Nederland » Centraal-Europa » Amsterdam
8 / 10
Meer Info
Last minute
Dinsdag 26 december 2023
- Dagen
Eigen vervoer
• Prijs per persoon.
• Excl. € 0,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€ 2376,- € 2970,- - 20%
Vanuit Amsterdam langs Nederland en België

Nederland » Europa » Amsterdam
7 / 10
Meer Info
Last minute
Maandag 25 december 2023
- Dagen
Eigen vervoer
• Prijs per persoon.
• Excl. € 0,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€ 2376,- € 2795,- - 15%
Vanuit Passau langs Slowakije en Hongarije

Nederland » Centraal-Europa » Passau
8 / 10
Meer Info
Last minute
Vrijdag 22 december 2023
- Dagen
Eigen vervoer
• Prijs per persoon.
• Excl. € 0,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€ 1150,- € 1402,- - 18%

Last minute cruise nederland

Wil je binnenkort al een cruisereis nederland maken? Hier vind je de goedkoopste last minute aanbiedingen voor nederland. Een last minute cruise is een vakantie naar jouw favoriete bestemmingen met vertrek binnen uiterlijk enkele maanden. Wil je nog snel op cruise vakantie nederland binnen een paar weken? Dan is een super last minute cruise aanbieding nederland de vakantie voor jou.

Beste reisaanbieders cruise nederland

Prachtige riviercruises door Nederland

Nederland is een rivierenland. Al eeuwen worstelen we met de Noordzee en de verschillende rivieren die door onze deltagebieden in de zee stromen. Nederland heeft dan ook een flink stelsel van Rivieren, kanalen en meren, die uiteindelijk op de Noordzee aangesloten zijn. Er zijn dus veel mogelijkheden een cruise te maken door Nederland en de vele mooie kanten van het land te zien.

In de zuidelijke provincies Limburg, Gelderland, Brabant en Zeeland, toch wel de bakermat van het bourgondische leven zie je naast de prachtige natuur ook veel historische steden, waar de lange Nederlandse geschiedenis in het dagelijkse straatbeeld nog steeds zichtbaar is.

Ook in Midden- en Noord Nederland zijn mooie aspecten van het land zichtbaar vanaf het water. Eén van de mooie authentieke plaatsen is Giethoorn. Het dorp ligt midden in prachtige veenmoerasgebieden, waaronder het Nationaal Park ‘de Weerribben’. Ook het IJsselmeer, met plaatsen als Volendam en Urk zijn prachtig.

Riviercruise vanuit Arnhem, Rijnkade

Een havenstad om jouw Riviercruise door Nederland te starten is Arnhem. Hier meren de cruiseschepen aan, voor riviercruises voor Nederland, maar ook voor de Rijncruises en Moezelcruises, of Cruises naar België. De Cruisehaven hier is gelegen aan de Rijnkade.