Last minute riviercruise Rijn 2024

Rijncruise koblenz a 66661322 123rf

Last minute cruise vakantie rijn mei / juni / juli 2024. ⛴ Cruise rijn lente aanbiedingen voor alle populaire vaarroutes. ✓ Goedkope cruise vakantie ✓ (Super) last minutes. Lastminute Cruisetravel heeft de beste rijn deals verzameld, met vertrek binnen 3 maanden, van o.a. Sunweb en Cruisereizen.

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Last minute cruise rijn

Wil je binnenkort al een cruisereis rijn maken? Hier vind je de goedkoopste last minute aanbiedingen voor rijn. Een last minute cruise is een vakantie naar jouw favoriete bestemmingen met vertrek binnen uiterlijk enkele maanden. Wil je nog snel op cruise vakantie rijn binnen een paar weken? Dan is een super last minute cruise aanbieding rijn de vakantie voor jou.

Beste reisaanbieders cruise rijn

Duitse stedencruise over de Rijn

Vanuit de Bodensee, stroomt de Rijn, via de uitlopers van het Eifelgebergte, vanuit Duitsland Nederland in. Aan de oevers van de rivier liggen verschillende mooie en grote steden. De geschiedenis, kunst en cultuur van Duitsland zijn in deze steden overal te zien. De Rijn wordt gevoed door verschillende andere grote rivieren, zoals de Moezel en de Main. Ook de Donau stroomt via het Donau-Main kanaal in de Rijn. Zo is er vanuit Nederland een grote waterroute richting de Zwarte Zee.

De in de gebieden langs de oevers van de Rijn zijn landerijen, beboste heuvels met hier en daar een kasteel. In verschillende steden wordt aangemeerd en kan de cultuur en geschiedenis van deze regionen worden bezichtigd. Tijdens excursies kan er worden genoten van de verschillende toeristische attracties en bezienswaardigheden in het Rijngebied.

Themacruises over de Rijn

Vanuit Arnhem gaat de Rijncruise Duitsland in, het prachtige landschap doorkruisend. Langs de oever staan pittoreske dorpjes en prachtige steden. Hierdoor is een Rijn cruise een ideale reis voor een stedencruise, kerstcruise of romantische cruise, tussen de wijnlanden, met kastelen. Zo kan je heerlijk onthaasten en genieten.

Havensteden langs de Rijn

Aan de oevers van de Rijn liggen verschillende dorpen en steden. Van de verschillende mogelijke havensteden aan de Rijn hebben we een klein aantal uitgelicht.