Eerste afvaart hyper moderne Quantum of the Seas

  
Eerste afvaart hyper moderne Quantum of the Seas

  Het was een belangrijke dag voor alle cruise fans, want het meest besproken cruiseschip is afgevaren uit de haven van New York. Na bijna een week van introductie evenementen heeft het nieuwe vlaggenschip uit de Quantum klasse van Royal Caribbean International de haven verlaten. De Quantum of the Seas is vertrokken op 18 november 2014 uit Cape Liberty Cruise Port.

  Het modernste cruiseschip in de vloot

  Het schip behoort tot de drie grootste cruiseschepen van de wereld met ruimte voor 5.000 reizigers op 16 passagiers dekken. Ook dit schip van Royal Caribbean International heeft weer innoverende nieuwtjes aan boord. Zoals een uitkijktoren in de vorm van een bol aan een lange bewegende arm en een cocktail bar waar de mixjes en bediening wordt verzorgt door robots. U vindt er ook een skydive simulator, waarmee u gewichtloos door de lucht zweeft en een echte botsauto baan.

  Het schip is tevens voorzien van de modernste technieken. Zoals super snel Internet (als eerste in de cruise wereld). Maar ook een volledig digitaal check-in proces, waarmee de rederij een boarding garandeert van minder dan tien minuten.

  Het cruisegebied van de Quantum of the Seas

  Het cruiseschip is gebouwd in Europa en na tewaterlating afgevaren naar New York. Een reis van acht dagen.
  Na haar eerste officiële cruise van 3 dagen, zal zij nog een korte rondvaart maken van 2 nachten. Hierna begint het echte werk van het cruiseschip. Zij maakt dan, tot mei 2015, een reeks van cruises naar de Bahamas en door de Caribbean. Een cruise met dit schip zal 7- tot 12 nachten duren. Na haar rondreis in de Caribbean wordt het schip verplaatst naar Azië, waar haar volgende reeks cruises plaats zal vinden.

  Nieuwe Quantum klasse vloot

  De Quantum klasse cruiseschepen zijn de eerste nieuwe schepen na de beroemde Oasis klasse schepen uit 2009 en 2010. De Oasis klasse cruiseschepen, Oasis of the Seas en Allure of the Seas zijn de twee grootste cruiseschepen ter wereld. Met de Quantum klasse wordt dit een top 5 van grootste cruiseschepen, allen in eigendom van Royal Caribbean International. De komende twee jaar zullen, naast de Quantum of the Seas, ook de Anthem of the Seas en de Ovation of the Seas hun eerste vaart maken. Hiermee is de Quantum klasse vloot compleet.

  Update: donderdag, 23 april 2015
  Emiel
  1900
  Gepubliceerd op donderdag, 18 december 2014

  Reviews Eerste afvaart hyper moderne Quantum of the Seas

  (0 beoordelingen)