Kerstcruise 2017

  
Kerstcruise 2017

  Ultiem genieten van de Feestdagen! Nog even en de feestdagen staan weer voor de deur, Kerst en Oud&Nieuw. Dit is de periode van het jaar om een gezellige tijd met de familie door te brengen. En waar brengt men nu die quality time met de familie het beste door? Op een cruiseschip uiteraard. En er zijn heerlijke kerstcruises naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Maak een riviercruise naar de Kerstmarkten in Duitsland, of een kerstcruise naar de Canarische Eilanden of misschien wel naar Dubai.

  Boek nu uw kerstcruise 

  Kerstshoppen in Londen of Newcastle

  Ieder jaar voor kerst en oud&nieuw is er natuurlijk de voorpret. Cadeautjes uitzoeken en shoppen. Londen is natuurlijk de winkelstad bij uitstek om de kerst inkopen te gaan doen. Reis heerlijk comfortable met een cruiseschip naar Engeland om kerst inkopen te gaan doen in Londen of in het verrassend mooie Newcastle. Laat u verrassen door deze prachtige Engelse steden tijden ssn Minicruise Engeland.

  Canarische eilanden Kerstcruise

  Geen sneeuw en ijs, maar een heerlijk warm zonnetje en tropische sferen. Het is een kerst zoals nooit tevoren. Geniet van het prachtige weer, luxe en comfort tussen de Canarische Eilanden terwijl u hier een heerlijk kerstfeest viert. Wilt u deze kerst nog meer luxe en Weelde, maakt u dan eens een prachtige kerstcruise naar Dubai en laat u verrassen door deze bijzondere stad in de Verenigde Arabische Emiraten.

  Riviercruise langs de Duitse Kerstmarkten

  De Duitsers weten hoe ze kerst moeten vieren. In hun prachtige steden zijn de kerstmarkten dan ook altijd sprookjesachtig. En dit sprookje kunt u meemaken via een een comfortabele kerstcruise over de Duitse Rivieren. Bewonder de mooiste Duitse steden met een riviercruise.
  Tijdens deze cruises kunt u niet alleen de kerstdagen doorbrengen, maar ook nog eens het nieuwe jaar inluiden. Vier deze feestdagen zoals nooit te voren en geniet van uw kerstcruise.

  Boek nu uw favoriete kerstcruise

  Update: donderdag, 30 november 2017
  Willem
  389
  Gepubliceerd op donderdag, 30 november 2017

  Reviews Kerstcruise 2017

  (0 beoordelingen)