Goedkope riviercruise vakantie Europa. Last minute riviercruise en riviercruises met korting of gratis extra's. Vind hier de goedkoopste riviercruises voor Europa. Last minute heeft de beste voor jou verzameld! 

Een uniek zicht op Europa’s mooiste gebieden

Europa kent een prachtig landschap, met pittoreske dorpjes, verre uitzichten en berghellingen met wijnranken. Door deze landschappen slingeren verschillende grote rivieren, zoals de Rijn, Seine, Moezel, Maas en Donau. Vanaf het water heeft u tijdens een last minute riviercruise een uniek zicht op de gebieden waar u doorheen vaart. Tijdens de excursies kunt u genieten van het vele moois dat Europa u te bieden heeft.

Ontdek de mooiste gebieden in Europa in één riviercruise

De verschillende grote rivieren voeren door tal van Europese landen. Zo loopt de Donau door tien landen. Ook de rivieren Moezel en Rijn lopen door meerdere landen, hoewel ze grotendeels in Duitsland liggen.

Bon Voyage

Vanuit Nederland vertrekt u per vliegtuig, bus of op eigen gelegenheid naar uw bestemming. In die havenstad zal uw riviercruise starten. Tijdens uw cruise komt u door bijzondere landschappen en zal er gestopt worden in de verschillende belangrijke plaatsen, met een veelal rijke historie. Hier kunt u deelnemen aan excursies of op eigen gelegenheid deze plaatsen verkennen. Een last minute riviercruise Europa is één bijzonder goede manier om te ontspannen en te genieten van rust, natuur en de mooie historische steden van Europa.

lees verder...

Goedkope riviercruise

0
0
0
s2sdefault