Augustus
Top bestemmingen: , Madagaskar, Mauritius,

Op cruise vakantie in augustus? Vind hier goedkope cruise augustus 2020. Boek een Goedkope cruise augustus naar mooie anse cruisebestemmingen als Madagaskar en Mauritius. In Europa is het volop zomer, ideaal voor een cruise. Binnen en buiten Europa vind je nog meer mooie bestemmingen voor zeecruises.

 

Goedkope cruises augustus

 

Populaire cruise bestemmingen augustus

Cruise Europa augustus

De Noorse Fjorden zijn zo'n indrukwekkende bestemming die je ooit eens bezocht moet hebben. De maand augustus is de beste maand om dit te doen. Het weer is nu het beste, om optimaal te genieten van deze bijzondere omgeving. Ook de andere Noord Europese , , de Oostzee, West Europa en natuurlijk de Middellandse Zee zijn nu fantastische bestemmingen.

Cruise Caribbean augustus

De Amerikaanse cruisebestemmingen zijn ook in augustus populaire bestemmingen. Aan de oostkust van de VS en in de Caribbean kan het weer nog enigszins onstuimig zijn. Rond Aruba, Bonaire en is dit het minst merkbaar. Ook in Midden Amerika is het prima weer om te cruisen, het weer is heerlijk warm, maar er kan wat regen vallen.

Cruise Afrika augustus

Aan de oostkust van Afrika, vind je prachtige bestemmingen als Madagaskar en Mauritius. Het regenseizoen is hier inmiddels voorbij, waardoor dit ook uitstekende bestemmingen zijn voor een cruise.

lees verder...
0
0
0
s2smodern