Top bestemmingen: , Europa, , Canada, Zuid-Amerika

Op cruise vakantie in juli? Vind hier goedkope cruise juli 2020. Boek een Goedkope cruise juli naar mooie cruisebestemmingen in de . Binnen en buiten Europa vind je nog meer mooie . In zijn de Oostkust van de VS en Canada populair terwijl ook het Zuid-Amerikaanse continent nu een mooie bestemming is voor een cruisereis.

Populaire cruise bestemmingen juli

Cruise Middellandse Zee juli

De maand juli is over het algemeen de droogste en warmste maand van het jaar. In de Middellandse Zee is het volop zomer. Met de combinatie van de prachtige natuur, het heerlijke weer en de fantastische steden en dorpen aan de kust, is de Middellandse Zee deze maand de beste cruise bestemming. De , zijn een uitstekende bestemming, maar ook de cruises langs steden als Venetië, Rome, Marseille, Barcelona en Palma de Mallorca zijn erg populair. Ook voor andere  bestemmingen in Europa, zoals de en de is het nu een uitstekende maand om deze bestemmingen te bezoeken. De Britse eilanden met steden als Londen, Dublin, Edinburgh en de Schotse hooglanden zijn ook nu een top bestemming voor een Noord-Europa cruise.

Cruise Amerika & Caribbean juli

Naast de vele Europese cruise bestemmingen zijn er natuurlijk nog vele andere populaire bestemmingen. Overal op het noordelijk halfrond is het nu zomer. Dus ook aan de Oostkust van de VS en de Westkust van de VS is kun je nu heerlijke cruisen. Het Canadese Nova Scotia, Boston, New York en natuurlijk , het zijn allemaal prachtige bestemmingen. Ook de cruises naar de zijn in juli populair, hoewel men er wel rekening mee moet houden dat het storm seizoen hier nu is begonnen en er een kans is op slecht weer. Betere bestemmingen zijn dan Midden Amerika met bijvoorbeeld Panama en Costa Rica of bestemmingen in Zuid Amerika, waar het inmiddels winter is. Met temperaturen van rond de 20 graden zijn Buenos Aires en Rio de Janeiro heerlijk aangenaam.

lees verder...

Goedkope cruises juli

0
0
0
s2sdefault