Top bestemmingen: , Canada, , , Aruba, Bonaire,

Op cruise vakantie in juni? Vind hier goedkope cruise juni 2020. Boek een Goedkope cruise juni met mooie zeecruises naar en Canada. In Europa komt de zomer al op gang, in veel bestemmingen in Noord Europa, waaronder de is het prima weer voor een cruisereis.

Populaire cruise bestemmingen juni

Cruise Amerika juni

Aan de Oostkust van de Verenigde Staten en Canada is het weer nu heerlijk voor een cruise, aan de kust liggen boeiende steden. En aan de Westkust vind de ongerepte schoonheid van Canada en niet te vergeten, Alaska. In de is het weer zonnig, maar hier begint het storm seizoen net, waardoor het weer onstuimig kan zijn en bepaalde delen, zoals rond Jamaica. In het zuiden van de Caribbean zoals bij Aruba, Bonaire en , is het echter prima weer om te cruisen. 

Cruise Europa juni

Europa heeft vele mooie, maar hele diverse . Nu het zomer wordt, is er een ruim aanbod van cruises naar de , de , de Azoren, de Britse eilanden, , de Noorse Fjorden en de . Ook is het weer heerlijk voor een door Europa. Dicht bij huis is nu al een ruim aanbod aan mooie en zeecruises. De komende maanden wordt dit nog beter. Cruises van uit Nederland naar de Noorse Fjorden behoren tot de populairste cruises in de zomer.

lees verder...

Goedkope cruises juni

0
0
0
s2sdefault