Top bestemmingen: , , , Zuid-Amerika, Indische Oceaan

Op cruise vakantie in mei? Vind hier goedkope cruise mei 2020. Rond de liggen de temperaturen inmiddels weer in de 20 graden, ideaal voor cruise reis over de Middellandse Zee. Ook in en de kun je nu heerlijke zeecruises maken, of boek een Goedkope cruise met je favoriete cruise schip naar Zuid-Amerika of de Indische Oceaan.

Populaire cruise bestemmingen mei

Cruise Europa mei

Mei is de laatste maand voor het storm seizoen begint in de Caribbean. Nu kun je nog heerlijk genieten van de vele mooie bestemmingen hier, zonder dat je slecht weer hoeft te verwachten. Ook aan Oostkust en Westkust van de Verenigde Staten is het nu heerlijk vertoeven met een cruise. In Europa zijn de en de Middellandse Zee uitstekende bestemmingen voor een cruise.

Cruise Azië mei

Andere populaire cruisebestemmingen vind je in . In het Midden Oosten loopt de temperatuur al gauw op naar 40 graden, dit is wel iets om rekening mee te houden. Maar bestemmingen als de Seychellen en Indonesië zijn nu uitstekend te bezoeken. In bepaalde delen van Azië is het regenseizoen begonnen, waardoor het weer drukkend kan aanvoelen. Zuid Amerika met bestemmingen als Rio de Janeiro en Buenos Aires zijn nu betere bestemmingen.

lees verder...

Goedkope cruises mei

0
0
0
s2sdefault