De leukste cruise themavakanties ⁑ Last minute Cruisevakantie

Voor elke droomcruise is een cruise vakantie te vinden. Ben je opzoek naar een specifiek cruisethema? Of wil je je gewoon laten inspireren door de vele mogelijkheden. Bekijk hier de beste cruise thema's en neem een kijkje tussen de cruisevakanties en bewonder de fenomenale cruiseschepen.

U kunt de magie van Disney, niet alleen in Disneyland Parijs of Orlando Florida beleven, maar overal op de wereld. Met een kunt u genieten van uw eigen sprookjesvakantie, in de meest betoverende gebieden ter wereld. Niet alleen de zonnige zomerse gebieden zijn sprookjesachtig. Ook de van nature wat koudere gebieden zijn prachtig. Of u nu kiest voor een cruise in de , het Caribisch gebied, de of . Het Disney gevoel is overal te vinden.

Lees meer...

Goedkope cruises voor jongeren vind je bij Last minute . Jongeren-cruises of Party cruise reizen naar naar je favoriete vakantiebestemming. Boek een goedkope jongeren vakantie tegen een scherpe prijs op een cruiseschip. Vergelijk de jongeren cruises en acties van de bij Last minute Cruisetravel en geniet van een partycruise met korting.

Lees meer...

Klassieke oversteek van de Atlantische Oceaan met een cruiseschip. Wanneer u een trans-Atlantische cruise maakt, verblijft u enkele dagen achtereen op het schip, zonder dat u een havenstad aandoet. Tijdens de tocht bent u op het schip van alle gemakken voorzien. Afhankelijk van uw bestemming, zijn er veel verschillende routes over de Atlantische Oceaan denkbaar.

Lees meer...

Goedkope cruises voor singles vind je bij Last minute . Singles-cruises of solo-cruises zij cruise reizen voor alleenstaanden en alleenreizenden. U reist o.a. met meer alleenstaanden en gelijkgestemden. In deze thema cruise met vaak aangepaste activiteiten en entertainment komt u gemakkelijk in contact met andere reizigers. Ook betaald u met een geen huttoeslag als alleen reizende!

Lees meer...
...