menu

Thema Cruises


Thema Cruises

Er is een cruise vakantie voor iedereen

Wanneer u een cruise reis wilt gaan maken, kunt u niet alleen kiezen uit de meest fantastische bestemmingen over de hele wereld. Er worden ook diverse cruises aangeboden die in het teken staan van een specifiek thema. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een Disney cruise, kerstcruise, jongeren cruise, single cruise, gay cruise, party cruise of een romantische cruise.

Ontmoet mensen met een zelfde passie

Wanneer u vakantie heeft, dan wilt u ontspannen en vooral dingen doen waar u plezier aan beleeft. En wat is er nu leuker, dan dit met gelijkgezinde mensen te delen? Tijdens thema cruises kunt u mensen ontmoeten met een zelfde passie als de uwe. Met een thema cruise geeft u een extra dimensie aan uw vakantie. 

Extra activiteiten en faciliteiten

Tijdens iedere cruises zijn er voldoende faciliteiten en activiteiten aan boord om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Op een thema cruise worden de standaard on board activiteiten uitgebreid met diverse extra’s als themafeesten en thema entertainment, of extra uitstapjes wanneer er aangemeerd wordt. Vaak zijn er ook extra uitbreidingen in de arrangementen mogelijk zoals 24 uurs roomservice of uitgebreide drankenarrangementen.

Reviews Thema Cruises

(0 beoordelingen)

Cruise vakantie aanbieders