Kerstcruise Kerstshoppen Oudennieuwcruise
Kerstcruises
Europa, Caribbean
al vanaf € 296,-

Ultiem genieten van de Feestdagen! Nog even en de feestdagen staan weer voor de deur, Kerst en Oud&Nieuw. Dit is de periode van het jaar om een gezellige tijd met de familie door te brengen. En waar brengt men nu die quality time met de familie het beste door? Op een cruiseschip uiteraard. En er zijn heerlijke naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Maak een naar de Kerstmarkten in Duitsland, of een naar de of misschien wel naar .

Vakantiedeal

(tijdelijke actieperiode)

al vanaf € 296,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Kerstshoppen in Londen of Newcastle

Ieder jaar voor kerst en oud&nieuw is er natuurlijk de voorpret. Cadeautjes uitzoeken en shoppen. Londen is natuurlijk de winkelstad bij uitstek om de kerst inkopen te gaan doen. Reis heerlijk comfortabele met een cruiseschip naar om kerst inkopen te gaan doen in Londen of in het verrassend mooie Newcastle. Laat u verrassen door deze prachtige Engelse steden tijden een .

Canarische eilanden kerstcruise

Geen sneeuw en ijs, maar een heerlijk warm zonnetje en tropische sferen. Het is een kerst zoals nooit tevoren. Geniet van het prachtige weer, luxe en comfort tussen de terwijl u hier een heerlijk kerstfeest viert. Wilt u deze kerst nog meer luxe en Weelde, maakt u dan eens een prachtige naar en laat u verrassen door deze bijzondere stad in de Verenigde Arabische Emiraten.

Riviercruise langs de Duitse kerstmarkten

De Duitsers weten hoe ze kerst moeten vieren. In hun prachtige steden zijn de kerstmarkten dan ook altijd sprookjesachtig. En dit sprookje kunt u meemaken via een een comfortabele over de Duitse Rivieren. Bewonder de mooiste Duitse steden met een .
Tijdens deze cruises kunt u niet alleen de kerstdagen doorbrengen, maar ook nog eens het nieuwe jaar inluiden. Vier deze feestdagen zoals nooit te voren en geniet van uw kerstcruise.

0
0
0
s2smodern