Goedkope Noorwegen cruise vanuit Nederland 2019 €998


Goedkope Noorwegen cruise vanuit Nederland 2019 €998
  • Bestemming: Rotterdam, Nederland
  • Cruiseschip: MS Rotterdam
  • Classificatie: 4 sterren
  • Verzorgingstype: Vol pension
  • Vertrekdatum: zaterdag, 18 mei 2019
  • Vakantieduur: 8 dagen
  • Beoordeling: 7,9
  • Aantal stemmen: 64
  • Actieprijs: € 998,-

Boek deze goedkope cruise naar Noorwegen en reis 8 dagen lang, met de MS Rotterdam, vanuit Rotterdam naar Noorwegen. Bewonder de Noorse Fjorden en de steden Stavanger, Kristiansand en Oslo tijdens deze mooie Noorse Fjorden cruise. Boek nu deze aanbieding en bespaar €210,- per persoon op je Noorwegen cruise!

Vakantiedeal: MS Rotterdam, Holland America Line

Cruise vanuit Nederland naar Noorwegen in mei 2019 en bewonder de brute schoonheid van de Noorse Fjorden. De groen begroeide rotswanden met hier en daar een waterval. De serene rust en de kleine dorpjes en leuke steden aan het einde van de Fjorden. Maak excursies in de mooie natuur van Noorwegen en ontdek de Noorse cultuur in de dorpen en steden. Het veelzijdige Noorwegen is een prachtige bestemming voor een cruisevakantie. Tijdens deze cruise reis je naar Flåm, waar je in dit fjord de bijzondere natuur kunt bewonderen. Vanuit Flåm ga je verder naar Stavanger, waar je de Noorse cultuur kunt ontdekken. Ook in Kristiansand en hoofdstad Oslo, zie je de boeiende historie en cultuur van Noorwegen. De cruise eindigt waar hij begon, in Rotterdam. En Rotterdam is zeker de moeite waard om wat tijd in door te brengen. Bezoek de Euromast, ga uit eten in het centrum bezoek nog wat bezienswaardigheden. Het is een mooie afsluiter van een mooie Noorse Fjorden Cruise. 

Boek nu met korting

Geen € 1208,- maar slechts

€ 998,-

OP=OP!
*prijs per persoon op basis van 2 personen

pak deze deal

Disclaimer: De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de genoemde reisdatum, op=op! Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantieaanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt op datum van publicatie. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. De reis kan echter op een andere datum voor een soortgelijke prijs beschikbaar zijn!

Bekijk alle recente vakantiedeals

Vakantiedeals

Update: vrijdag, 7 september 2018
19
Gepubliceerd op vrijdag, 7 september 2018