Last minute cruise MSC Fantasia 2024

msc-fantasia

Last minute cruise vakantie msc fantasia mei / juni / juli 2024. ⛴ Cruise msc fantasia lente aanbiedingen voor alle populaire vaarroutes. ✓ Goedkope cruise vakantie ✓ (Super) last minutes. Lastminute Cruisetravel heeft de beste msc fantasia deals verzameld, met vertrek binnen 3 maanden, van o.a. Sunweb en Cruisereizen.

Last minute cruise msc fantasia

Wil je binnenkort al een cruisereis msc fantasia maken? Hier vind je de goedkoopste last minute aanbiedingen voor msc fantasia. Een last minute cruise is een vakantie naar jouw favoriete bestemmingen met vertrek binnen uiterlijk enkele maanden. Wil je nog snel op cruise vakantie msc fantasia binnen een paar weken? Dan is een super last minute cruise aanbieding msc fantasia de vakantie voor jou.

Beste reisaanbieders cruise msc fantasia

Het cruiseschip MSC Fantasia****

Het schip heeft naast de vele openbare ruimten ook exclusieve zones. Zoals de Jachtclub met 71 suites met afzonderlijke spa, solarium, zwembad, bar en lounge. Je hebt mogelijkheid tot butlerservice en er kan zelfs een privéfeestje worden geregeld. Als je niet een cruise in de Jachtclub boekt kan je alsnog gebruik maken van een privé zonnedek (18+) met spa en bar. Ideaal voor groepen, stellen of ouders welke op zoek zijn naar wat rust en vrijheid.

Fantasia klasse cruiseschepen: MSC Fantasia, MSC Splendida, MSC Divina en MSC Preziosa. De zeer luxe en moderne schepen staan voor comfort, ontspanning en rust. Zeer geschikt voor een romantische cruise met jojouw partner. Maar er is ook aan de kids gedacht, er is voldoende vermaak voor iedereen.

Faciliteiten MSC Fantasia

Specialiteiten Restaurants NEE
Theater JA
Bioscoop JA
Casino JA
Spa & Fitness JA
Whirlpools JA
Kunst galerij JA
Bibliotheek JA
Internet café JA
Workshops NEE
Baby oppas NEE

Entertainment MSC Fantasia

  • Zwembaden
  • Kinderspeelplaatsen
  • Formule1 simulator
  • 4D Bioscoop
  • Solarium
  • Zonnedek
  • Diverse massages