Last minute cruise MSC Splendida 2024

msc-splendida

Last minute cruise vakantie msc splendida juni / juli / augustus 2024. ⛴ Cruise msc splendida zomer aanbiedingen voor alle populaire vaarroutes. ✓ Goedkope cruise vakantie ✓ (Super) last minutes. Lastminute Cruisetravel heeft de beste msc splendida deals verzameld, met vertrek binnen 3 maanden, van o.a. Sunweb en Cruisereizen.

Last minute cruise msc splendida

Wil je binnenkort al een cruisereis msc splendida maken? Hier vind je de goedkoopste last minute aanbiedingen voor msc splendida. Een last minute cruise is een vakantie naar jouw favoriete bestemmingen met vertrek binnen uiterlijk enkele maanden. Wil je nog snel op cruise vakantie msc splendida binnen een paar weken? Dan is een super last minute cruise aanbieding msc splendida de vakantie voor jou.

Beste reisaanbieders cruise msc splendida

Het cruiseschip MSC Splendida****

Deze luxe cruiseliner is voorzien van de modernste technologieën en staat voor bijzonder comfort. Een bijna futuristisch schip, maar met behoudt van de typische Italiaanse stijl en klasse. Een cruise ervaring zoals cruisen hoort te zijn. Door de nieuwste innovatie voldoet het schip tevens aan moderne energie besparing en duurzaamheid. Met dit ECO schip vaart je dus ook groen!

Fantasia klasse cruiseschepen: MSC Fantasia, MSC Splendida, MSC Divina en MSC Preziosa. De zeer luxe en moderne schepen staan voor comfort, ontspanning en rust. Zeer geschikt voor een romantische cruise met jojouw partner. Maar er is ook aan de kids gedacht, er is voldoende vermaak voor iedereen. Laat je hier lekker verwennen met de diverse massage behandelingen, whirlpools en het zonnedek voor volwassenen.

Faciliteiten MSC Splendida

Specialiteiten Restaurants NEE
Theater JA
Bioscoop JA
Casino JA
Spa & Fitness JA
Whirlpools JA
Kunst galerij JA
Bibliotheek JA
Internet café JA
Workshops NEE
Baby oppas NEE

Entertainment MSC Splendida

  • Kinderspeelplaatsen
  • Zwembaden
  • Formule1 simulator
  • Solarium
  • Zonnedak
  • Squashbaan
  • Diverse massages